Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да постигнем високи нива на хигиена в офиса

Как да постигнем високи нива на хигиена в офиса

Работната атмосфера обуславя до голяма степен нашата продуктивност по време на работа. Ако обстановката около нас е неприветлива и недотам комфортна, че да ни е добре по време на престоя в службата, е напълно вероятно и да не усещаме достатъчно силна мотивация, която да ни кара да вървим напред към постигането на добри професионални резултати.

Изглежда, че и нивото на хигиена е от значение за това да ни е хубаво зад бюрото, като тук е важно да подчертаем, че не ние сме онези, които трябва да се погрижат за това то да е високо. Наемането на професионална фирма за почистване на офиси е оптималното решение в случая, затова се възползвайте от него и започнете работния ден „на чисто“.

Защо професионалното почистване на офиси е толкова предпочитана услуга

Почистване на офиси
почистване на офис

Големи корпорации и малките предприятия имат една обща цел – ръст на печалбите и правопропорционално развитие в професионален план. Високите успехи са в същината на нещата, но за да ги има тях, трябва да ги има и доволните служители, които се явяват и „двигателя“ на всяка компания. Ако постоянно се оплакват, защото не получават адекватно трудово възнаграждение, което да отговаря на ежедневните им старания; ако и обстановката на работната място не е от най-приятните, то със сигурност няма резон да очаквате от тях максимума. Наместо това се заемете с откриването на проблема и го решете в най-кратки срокове.

Започнете от подобряването на хигиената, защото тъкмо тя се оказва често срещан проблем сред фирмите с много служители и не само. Наемете специализирана фирма за почистване на офиси, която да може да Ви предложи едно комплексно решение и то на разумни цени. Обадете се още сега на Mr.Clean и се възползвайте от многообразието от услуги като:

 • Почистване на килими – прахосмукиране и пране;
 • Почистване на твърди и меки подови настилки със специални за целта машини и препарати;
 • Изпразване на пълните кошчета и поставяне на нови торбички за отпадъци;
 • Миене на прозорци,  което включва дограмата, вратите и щорите;
 • Почистване и извършване на щателна дезинфекция на баните, тоалетни и съблекални (ако има такива);
 • Почистване на осветителни тела, техника, контакти, дръжки и огледала;
 • Премахване на прах от мебелите и др.

Не ангажирайте екипа си да се занимава с хигиената в офиса. Те си имат друга и много по-важна работа – да се грижат за Вашата добра репутация и да вървят ръка за ръка с Вас по пътя към успеха.

С какво фирма Mr.Clean ще отличава на пазара

Среща, Бизнес, Архитект, Офис, Екип, План, Чертежи
бизнес среща

Със сигурност няма да Ви е трудно да откриете някаква фирма за почистване на офис, само че на Вас не Ви е нужда просто „някаква“, а най-добрата. В този ред на мисли, е добре да започнете селекцията именно от Mr.Clean, която има много какво да Ви предложи:

 • Ниски цени и супер предложения за комплексни услуги;
 • Ефективно почистван в най-кратки срокове;
 • Дълготрайна свежест и високо ниво на дезинфекция – много важно за всяка фирма, където се наблюдава струпване на служители и външни клиенти/посетители;
 • Гъвкави решения и постоянна готовност за адекватно съдействие;
 • Вежливо обслужване и индивидуален подход към всеки отделен клиент.

Днес можете да се погрижите подобаващо за чистотата в своя офис, а Mr.Clean ще Ви осигури тази възможност на една съвсем разумна цена.

Какво друго ще открием

Конферентна Зала, Маса, Офис, Бизнес, Интериор, Столове
конферентна зала

Фирмата ще Ви предложи не само офис почистване, но и много още други услуги, свързани с хигиената у дома. Ако Ви е писнало да чистите през уикенда, просто спрете да го правите и заложете на иновативния начин да се отървете веднъж завинаги от мръсотията вкъщи. Mr.Clean – винаги на помощ, когато нещата излизат извън контрол, а Вие нямате никакво време и желание да се занимавате с домакински дейности. Обърнете внимание на кариерата и любимите си хора, а специалистите ще се погрижат за всичко останало. Дом, офис и вила – никога не са били толкова чисти!

Top