Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Кухненски стол от магазин Лени Стил – време е за вълнуващо приключение с неочакван интериорен край

Кухненски стол от магазин Лени Стил – време е за вълнуващо приключение с неочакван интериорен край

Домът се гради с години. Понякога отнема повече от очакваното да постигнем интериора, за който винаги сме си мечтали – красив, модерен, стилен. Балансът е ключов фактор в случая, като тук говорим за добри комбинации от цветове, стилове, детайли, декорация и дори видове осветление. Защото няма нищо по-важно от това да ни е уютно вкъщи, да се прибираме с широка усмивка и готови за поредното визуално удоволствие сетива!

Лесно ли се избират кухненски столове – кои са водещите акценти

Изборът на кухненски стол изглежда лесен на пръв поглед, но не и на второ четене, когато реално се заемем с неговата селекция. А тя би могла да бъде и доста сложна, защото:

  • всички знаем колко голямо е продуктовото разнообразие в момента по магазините. Може дори да се опише и като „нож с две остриета“ – от една страна помага и дава възможности, но от друга ни затруднява, защото усещаме объркване при вида на толкова много стоки;
  • в днешно време е важно да действаме бързо, да сме стиковани и организирани, да знаем какво и искаме и да вървим право в тази посока. Дори и да излязат „пречки“ по пътя ни, трябва да знаем как да ги премахнем – какво имаме предвид? Става дума за така наречените „изгодни отстъпки“, които са прелюдия към неприятно потребителско изживяване… Затова е добре да заложите на качеството и на реномирани магазини, които гарантират за асортимента си;
  • да се информираме за това къде има изгодни оферти е едно на ръка, но има и други неща, които е важно да обмислим. Като например дизайна на кухненския стол, цветовата гама, материалите за изработка, а и някои технически особености, като например здравината, височината на облегалката, вида на тапицерията и така нататък;
  • за да е изборът на кухненски стол правилен, не бива да го разглеждаме като отделен компонент, а като неизменна част от останалото обзавеждане в стаята за готвене и трапезарията.

Всеки иска да разполага с хубаво обзавеждане, но правим ли нужното, за да не ни „подмине“ то? Ако подходим отговорно към селекцията и се постараем за това да я проведем правилно, днес или утре, перфектните кухненски столове ще са при нас, заобиколени от също толкова красиви като тях мебелни елементи!

Как да ги съчетаем с масата

Едно от решенията е да заложим на готовите комплекти кухненски столове и маса. Ако обаче сме решили да ги комбинираме поотделно, трябва да се придържаме към стиловите особености на обзавеждането и присъстващите в жилището цветове. Така например мебелите за сядане е добре да бъдат в тъмната гама, ако и останалите компоненти са с този нюанс. Моделите в светъл цвят път подхождат на маси в същата тоналност.

С какъв дизайн да ги купим

Кухненският стол се използва всеки ден и то по няколко пъти – сутрин, обед и вечер. Затова той трябва да бъде качествен, да е модерен и да е практичен, така че да ни е приятно да седим на него. Има решения с тапицирана облегалка и такава тип „решетка“, както и в комбинация от двете.

Ще срещнете и продукти с нестандартен дизайн, които също се предпочитат много, защото внасят модерно звучене в стаята и са красиво отклонение от стандарта. Крачетата на кухненския стол също търпят разнообразие – някои са с класически вид (4 броя от дърво), други са от метал и с асиметрично разположение, докато трети са вид на цяла рамка и стоят много елегантно.

Къде ще ги откриете с качествени и евтини

За не свършва никога интериорната приказка, купете кухненски стол от онлайн магазин Лени Стил – там където всеки е добре дошъл да се отправи на вълнуващо пътешествие за сетивата, краят на което е неочакван и винаги забележителен! Поръчайте необходимите мебели за дома в няколко лесни стъпки и се насладете на тяхното дизайнерско изпълнени и цветово оформление.

Top