Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как правилно да използвате марков парфюм

Как правилно да използвате марков парфюм

парфюм

Неправилното използване на маркови парфюми може да се окаже причина за това да не може да се извлече максимума от тяхната трайност. Малко са хората, които знаят, че има  зони по тялото, които са препоръчвани за впръскване на ароматната течност. Ако и на вас ви се е случвало да използвате любимия си и само два аса по-късно да не го усещате то имате причина да се запознаете с днешните ни насоки и съвети за това как да ползвате правилно оригиналните парфюми. Защото не е важно само да инвестирате по-сериозна сума в качествен продукт, но и да го използвате така, че уханието да не носи дълго около вас.

Как да удължите благоуханието от любилия си аромат

Има не един или два трика, за които ще прочетете в Интернет пространството. Факт е, че дори най-качествения марков продукт си има своята трайност. Навярно знаете каква е тя при концентрираните, парфюмните води и тоалетните води, но въпреки това можете да се постараете повече за да удължите аромата и то без особени усилия.

Независимо от това дали водите интензивен или по-спокоен начин на живот то със сигурност парфюма и за вас е акцент, който допринася за доброто ви самочувствие. Затова ето ви няколко съвета за това как да използвате правилно марковата ароматна течност:

  • Пръскайте не върху дрехите си, а на чиста кожа;
  • Разстоянието на впръскване е нужно да бъде поне 10 см от зоната, която ще ароматизирате;
  • Не използвайте на влажна или изпотена кожа;
  • Използвайте зоните около шията и китките за да впръснете аромата;
  • Не бързайте да се обличате, а изчакайте няколко минути с цел есенцията да изсъхне върху кожата ви.

Това са основни правила за използване на марков парфюм. Има обаче и някои често допускани грешки, които също имат отношение към това парфюмът да бъде не толкова траен колкото ви се иска.

Грешки при използване

марков парфюм

Те не са фатални, но въпреки това е важно да не ги допускате, тъй като също са свързани с трайността на аромата. Марковите и оригинални продукти са изключително качествени и използването им не бива да бъде придружено от грешки като:

  • Не разтърквайте китките при впръскване на, защото така се разрушава връзката между ароматните молекули;
  • Не нанасяйте парфюм на косата си, тъй като все пак се касае за етерични масла, които водят до омазняване;
  • Не нанасяйте големи количества на едно и също място.

Следвайки тези кратки, но съществени насоки ви гарантираме, че ще можете да извлечете максимума и да удължите трайността на любимия си аромат.

Top