Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Скринът – надежден източник на практичност и красив интериорен компонент

Скринът – надежден източник на практичност и красив интериорен компонент

Някои видове мебели са единствени по рода си и е изключително удоволствие да ги използваме. Като например скриновете, които притежават нужните качества, за да бъдат определени като уникален интериорен компонент. Присъствието им в дома ни се свързва с удобства, естетика и практичност, които често ни убягват, но това може да се промени. С Лени Стил и страхотните предложени я за комоди!

Какви са предимствата на скрина

Много може да се каже за съвременния скрин – https://mebelilenistyle.com/, който е перфектният начин да си осигурим допълнителни удобства в жилището. Ето с какви качества се отличава той:

  • малките му размери позволяват да бъде поставен във всяка една стая – както в спалнята и детската, така дори и в дневната;
  • покупката на подобна мебел е често пъти и наложителна, ако мястото в гардеробите и чекмеджетата не ни е достатъчно – ако се нуждаем от допълнително такова за съхранение на дрехи, спално бельо, домашен текстил и всякакви други лични вещи, които нямаме къде другаде да поберем;
  • друг плюс на комодите е високата им естетика, която се дължи на съвременното им излъчване и стилно излъчване. Именно това е една от причините, заради които комодите са толкова купувани – те буквално се сливат с останалото обзавеждане. Така добре се „интегрират“ към неговия стил, че няма нужда от допълнителни корекции по интериора, за да постигнем синхрон във визуален план.

Разнообразието от комоди е огромно – те са толкова много като вид, размери и цветове, че е възможно да прекараме часове наред в обмисляне на своя избор. Защото той няма да е никак лесен. За да не губите излишно време при покупката на комод, изберете магазин Лени Стил, където продуктовият каталог е винаги голям.

За къде е подходящ

Хубавото на днешните модели скринове е, че те нямат строго определено значение и стоят еднакво добре във всяка една стая – спалня, дневна, детска и дори офис. Подбрани с подходящия дизайн, те биха допълнили съществуващия интериор по начин, който ще ви накара да заобичате дома си още повече.

Ако планирате да поставите комода в хола, в него бихте могли да съхранявате домашен текстил (покривки, тишлайфери и др.), луксозни прибори и други често използвани продукти е ежедневието. Някои хора използват скриновете в дневната и за съхранение на техните, което е също възможна опция в случая.

Присъствието на комода в спалнята е полезно от гледна точка на това, че ще можем да постигнем ред и организация в стаята за сън. Можем да използваме шкафа за прибиране на спално бельо, дрехи, завивки и други лични вещи и принадлежности. За да е това обаче възможно, нужно е да заложите на модел с подходящите според нуждите ви размери и дизайн.

Как да го изберем

Дори и при факта, че не става дума за гардероб, а за комод, същият е добре да бъде обект на нашето повишено внимание, за да се сдобием с модел, който да ни е тъкмо по вкуса. Та за какво ни е иначе да инвестираме средства в тази мебел, след като визията или пък качеството не ни допадат? Затова, когато избирате, правете го с внимание към всеки един детайл, като например:

  • размери – това е първата точка от избора на комод, който ще използваме в спалнята, дневната или детската стая. Съобразете се с пространството в помещението и не насилвайте късмета си с модел, който е твърде голям;
  • брой чекмеджета и шкафове – колкото повече, толкова повече място за съхранение на лични вещи;
  • вътрешно разпределение – добрата вътрешна организация на скрина е също водещ фактор при неговия избор;
  • дизайн и цвят – няма спор, че дизайнерското оформление на скрина играе ключова роля при покупка. Важно е не само да ни допада на нас самите, но и да отговаря на актуалните тенденции в момента, да подхожда на останалото обзавеждане.

Купете скрин от магазин Лени Стил и придайте класа на своя дом!

Top