Вие сте тук
Начало > Иновации - Строителство > Най-популярните машини и инструменти на италианската марка Fervi

Най-популярните машини и инструменти на италианската марка Fervi

Бормашина

Всяка работилница се нуждае от висококачествени машини и инструменти. Разнообразието, което ни предлага днес пазара определено е огромно и ако не сте съвсем наясно с това кое би било най-удачно за вашите нужди е твърде вероятно да направите грешен избор. Затова днес ще ви запознаем с производител, който може да гарантира качество, утвърденост, здравина и безкомпромисност. Представяме ви машини и инстурменти Fervi – избора на съвременния занаятчия, предприемач,строител.

Малко повече за Fervi

Мисията на всяка компания е от своето създаване да осигури на клиентите си продукти, които да са полезни, да отговарят на определени стандарти и качество. FERVI е бранд, който през годините успя да се наложи като интелигентно решение, с което можете да оборудвате своята любителска или професионална работилница.

Италианския бранд разполага с над три хиляди обекта, в които продава своите продукти. впечатляваща е също така и цифрата от продадени артикули, които възлизат на над 100 милиона. В над десет страни по света продуктите на Fervi са водещи по продажби и клиентите имат явен конкретен интерес към тях. И поради това, че взискателността на потребителя непрекъснато расте то това идва да покаже също така и явна възможност за подобряване на продуктовия каталог, усъвършенстването на уредите, машините и инструментите, които се предлагат както и внедряването на нови технологии, които са невероятно адаптивни към съвременните потребности на занаятчии, монтажници, майстори, строители, предприемачи.

Качество и конкурентоспособност – това е в основата на ежедневната работа на екипа на Fervi, които държат всеки индивидуален клиент да получи най-доброто, от което се нуждае.

Продуктите на Fervi, които заслужават внимание

Богат асортимент от производствения каталог на машини и инструменти Fervi можете да откриете в онлайн магазина на Ташев Галвинг. Утвърдеността на италианската марка се дължи на безкомпромисното качество на продуктите и изделията, което е осигурено и подплатено със стандарти, сертифициращи качеството на всяко излизащо от завода на Fervi изделие.

Пистолет Fervi за рязане на стиропор

Сред водещите са професионални машини, ръчни инструменти, аксесоари, материали, измервателни уреди и много други. Идеята е всеки търсещ да открие правилното решение, с което да оптимизира процесите, които се налага ежедневно да провежда.

Машините и инструментите на италианската марка Fervi са изключително актуални не само от гледна точка на качество, а също поради това, че са предназначени както за професионална употреба така и за любители,които обичат да творят в домашните си работилници.

Ето какво можете да откриете в каталога на Ташев Галвинг:

  • Боркорони

Богато разнообразие от продукти, които са изработени от неръждаема стомана, твърди метали и други твърдосплавни материали. Боркороните се използват за направа на отвори с различна големина в твърди повърхности като метал, стъкло, дървесина, пластмаса. Онлайн магазин Ташев Галвинг предлага богато разнообразие от размери и видове, които са подходящи за съответните третирани повърхности;

  • Бормашини

Fervi имат утвърдени позиции в изработката на висококачествени машини, които издържат на тежки натоварвания. Бормашините са разнообразни като модели и с тях можете да правите отвори с разнообразни размери;

  • Циркуляри

Също важен уред, който се използва за рязане на големи дървени елементи като талпи, дъски, летви и други. Уреда е снабден с поцинкована здрава маса и стоманени крака, които предпазват от плъзгане, а същевременно придават устойчивост и стабилност на обработваните материали;

  • Шублери

Измервателните инструменти също не са чужди на италианската марка. Fervi предлагат едни от най-добрите решения за аналогови или дигитални измервателни уреди, а шублерите са едни от тях;

  • Пистолет за рязане на стиропор

Строителните дейности изискват надеждни машини и инструменти, а от Fervi предоставят на вниманието ви пистолет за рязане на стиропор за повече прецизност, коректност и бързо извършване на манипулацията.

Не се колебайте и при нужда от качествени машини и инструменти потърсете бранда Fervi в онлайн магазин Ташев Галвинг.

Top