Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Романтичната винтидж спалня

Романтичната винтидж спалня

спалня

Винтидж декора на спалнята, може да бъде едно истинско удоволствие. Ако разгледаме  спално обзавеждане venus.bg, ще открием много идеи. Този тип мебели, придават един неподправен уют и топлина на стаята. Ако веднъж заложите на тези елементи, ще се влюбите завинаги. Те ни напомнят на времето прекарано на село и ни носят духа на миналото.

Спален комплект

Най – добрите приятели на винтидж стила са дървените елементи. Ако бюджетът не ви позволява да си поръчате спално обзавеждане от естествена дървесина, винаги може да намерите алтернатива при различните видове плоскости. Те са не по – малко красиви.

Цветови решения за спално обзавеждане venus, подходящи за винтидж стила:

  • Спален комплект Дорис 2- дъб сонома/дъб карбон;
  • Спален комплект Нарния за матрак 160/200 см. – Дъб крафт бял / Дъб крафт сив с RDB LED осветление;
  • Спален комплект Минесота за матрак 160/200 см. – Бяло / Дъб алатри;
  • Спален комплект Мелани 2 – Лино канова/Колониален дъб.

Спалнята ви ще стане наистина стилна, ако съчетаете цветовете подходящо. Често стая в която преобладава дървото, изглежда тъмна, затова направете съчетание със светли стени. При избора на спално обзавеждане, може да комбинирате различни тонове на дървото. Ако се придържате към този стил, избягвайте ярките цветове като червено, цикламено, оранжево, по подходящи биха били пастелните, земни тонове.

Реализирането на стаята със спално обзавеждане във винтидж стил, не е така сложно. Тук изборът на завеси е много важен. Може да изберете такива с елементи от природата, а материята е добре да е плътна без да прозира. Светлите дървесни тонове, също са много подходящи. Финалният щрих са разбира се две, три растения, подходящи за спалня и красив пейзаж на стената. С това вашето място за почивка е напълно готово. Чудесната аранжировка на спалното обзавеждане, подхожда много на романтиците.

Стига наистина да имате желание, реализирането на спалня в този стил не е толкова трудно. Крайният резултат ще ви остави без думи.

Top