Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Кои са най-продаваните модели холни маси

Кои са най-продаваните модели холни маси

холна маса

Холната маса далеч не се ограничава като дизайн на модела, който помним от своето детство. Правоъгълна дървена маса на две нива, която много домакинства използваха и като трапезна – позната картинка, нали! Е, ако днес ви предстои да избирате такъв тип холна мебел то очевидно няма да инвестирате в такава, а ще потърсите по-практичен и удобен вариант, с който да декорирате и аранжирате интериора. А интересни модели можете да разгледате на https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси.

За разчупен холен интериор

Не бива да се ръководите от ретро мебелите или такива, които се дефинират като класически. Съвременната мебелна индустрия е фокусирана върху такива предложения, които са изключително атрактивни и функционални, адаптиращи се спрямо интересите на потребителите. Точно затова бързаме да споделим с вас кои са най-продаваните концепции, с които лесно можете да вдъхнете живот на холния кът.

Много интересни и провокативни са:

  • Комплектите от три помощни масички. Идеални са за домакинства, които обичат винаги да имат под ръка помощен инструмент, на който да поставят телефон, книга или дистанционно;
  • Мини телени с капак. Те пък са атрактивни заради това, че могат да се използват и като мебел за съхранение на играчки или дори мини одеяла;
  • Разтегателни маси с повдигащ се механизъм. Този трансформиращ се в трапезна маса модел е идеален за едностайни или двустайни апартаменти, в които пространството е ограничено и функционалната мебелировка е приоритет.

Ето как само с три типа мебели можете да създадете невероятно приятна и атрактивна атмосфера, благодарение на която да се насладите на уют и комфорт в холния кът.

Защо да изберете онлайн

маса

Не само, че избора представен от онлайн магазините е огромен, но и това, на което можете да разчитате са неща, които във физическите търговски обекти няма как да получите. Избирането онлайн води до положителни последствия, които касаят:

  • Супер изгодни цени. Някои търговци представят дори покупка на изплащане за по-луксозните си модели;
  • Разнообразие от производители от страната и чужбина;
  • Иновативност при моделите, които са невероятно привлекателни за почитателите на разнообразните и нови интериорни концепции;
  • Не се губи време, защото това са магазини, които работят денонощно;
  • Отлични условия за бърза доставка.

Да си изберете мебел онлайн не е никак трудно. Целта е да си спестите време и физически усилия, а точно това се гарантира от онлайн магазините, които предлагат качествена продукция. И за да сте сигурни в издръжливостта и дълголетието ви препоръчваме платформата Арена, където ви очаква богат асортимент от помощни холни маси за всеки вкус.

Top