Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Защо да купим трапезна маса с разтегателен механизъм

Защо да купим трапезна маса с разтегателен механизъм

трапезна маса капитал

Има някои мебели в нашия дом на които трябва да обърнем специално внимание, тъй като са толкова важни, че изобщо не може да се представим жилището без тях. Такъв артикул естествено е кухненската маса. Такава която ще ви впечатли на външен вид естествено може да намерите лесно, защото в търговската мрежа присъстват най различни дизайни и стилове. Освен това тя трябва да бъде и достатъчно функционална, понеже има ключова роля за комфорта на цялото семейство. Това може да се изразява в един разтегателен механизъм, който ще разшири плота и ще ви позволи да сервирате повече ястия и да поканите повече хора на трапезата. Предлагаме ви да разгледате новите модели в онлайн каталога на https://www.venus.bg/.

Как да изберем подходяща форма за кухненската маса

От особено значение е формата на плота, който ще изберете за вашия дом. В търговската мрежа ще срещнете четири основни варианта от които със сигурност ще изберете най-подходящия. Повечето хора предпочитат правоъгълните разтегателни модели, защото те подхождат на повечето помещения и дават комфорт на седящите. Ако обаче стаята е по-малка е добре да вземете квадратна кухненска маса, която ще ви позволи да оползотворите по-добре пространството. Любима също е и кръглата, защото създава повече уют и семейна атмосфера. Същото бихме могли да кажем и за елипсовидната, която е подобна на правоъгълната, но с тази разлика, че няма остри ъгли. Съобразете се и със столовете които сте избрали за да ги съчетаете по правилен начин с разтегателната маса. Venus.bg ви представя следния вариант. Разтегателна трапезна мебел Vegas – (136+40)/80/75 см.- Дъб канзас / Сив:

разтегателна маса

  • Трапезна маса „Vegas“ е модерна маса за хранене с интересна V – образна база и правоъгълен плот със заоблени краища;
  • Дебелината на плотът е 25 мм;
  • И с помощта на допълнителна плоскост може да разтегнете 136 см;
  • Изработена от качествено ПДЧ материал.

Атрактивен модел с интересна основа и функционален разтегателен плот. Ще промените изцяло атмосферата в трапезарията с подобна мебел. Изключително стилна и отличаваща се трапезна маса с разтегателен механизъм.

Да изберем ли мебел направена от ПДЧ

Материалите от които се изработват тези мебели са най-разнообразни, но ви препоръчваме ПДЧ-то като добра алтернатива на естествената дървесина. То е достатъчно здраво, а едно от големите му предимство е възможността лесно да се обработва в различни и интересни форми. Така винаги може да откриете подходящата мебел и то в цвят и стил подходящи за различен вид обзавеждане. Без да инвестирате прекалено голяма сума ще имате здрав и надежден артикул, който винаги ще ви послужи, за да се настаните комфортно.

Top