Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да решите проблема с недостатъчните места за спане у дома

Как да решите проблема с недостатъчните места за спане у дома

разтегателен диван

Големите семейства обитаващи малки жилища се сблъскват с един много сериозен проблем, който се отнася до осигуряването на място за сън и почивка на всички членове. Приоритетно е всеки да разполага със свое прекрасно и комфортно кътче за релакс и в случай, че спалните не са достатъчно за да подсигурят търсения уют то има и други по-комплексни и комбинативни решения. С https://www.mebeliarena.bg/мека-мебел/разтегателни-дивани бихте решили създалия се казус без да се налага да претрупвате жилището с излишни мебели, а просто използвате наличните и техните супер функции.

Компактен комфорт

Диваните са тип мека мебел, която служи в жилището не само като средство за осигуряване на място, където да прекарвате свободното си време. Зоната в хола, където обикновено поставяме този мебелен продукт може да се превърне във ваше място за спане. Когато липсват две спални и основната е обособена като детска стая то това, което е решаващо за обитателите е да инвестират в практичен продукт, който би решил всякакви битови неволи.

Разтегателните дивани са супер функционална алтернатива поради това, че:

  • Предлагат се в компактни размери;
  • Не заемат прекалено много място в хола или всекидневната;
  • Имат механизъм, който бързо и лесно трансформира меката мебел в удобно за спане легло;
  • Някои модели освен функция сън имат и ракла, в която можете да прибирате спалното бельо.

Много ефективно средство, което въпреки своята минималистичност се оказва супер ефективен и улесняващ битовете ви ангажименти  потребности. Идеален елемент, посредством който организирате всички онези занимания, които са свързани с канене на гости, събирания на семейството както и осигуряване на комфортно място за сън.

Разнообразие от разтегателни дивани

диван

Може да се окаже, че не е толкова трудно да организирате повече на брой спални пространства, а да изберете диван с разтегателен механизъм. Предвид множеството идеи и възможности, които ще откриете в онлайн магазина със сигурност ще бъдете изправени пред сериозна дилема.

Много иновативни и интересни идеи ще откриете, а за да сте сигурни в успеха на организирането и обзавеждането ще се наложи да се запознаете с основните видове трансформиращи се дивани. А това са:

  • Канапета двойка. Супер функционални мини варианти, които са адаптивни както в малки холни пространства така във всекидневни или зони за хранене;
  • Кухненски ъгли. Още една мини тенденция, която би ви осигурила комфортно място за спане;
  • Холов ъгъл. Перфектната възможност за предоставяне на повече места за сядане и отлични спални условия.

Още от гамата интериорни продукти, които ще решат окончателно казуса с осигуряване на места за сън ви очакват в онлайн каталога на магазин Арена.

Top