Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изненадаме детето с практично и красиво легло

Как да изненадаме детето с практично и красиво легло

двуетажно легло

Обзавеждането на детска е много важен ангажимент за всеки родител. Нужно е от една страна да избере подходящи мебели, които ще осигурят комфорт на малчугана, а от друга да създаде интериор който ще се хареса на детето и ще го направи щастливо. Може би най-важният компонент от това обзавеждане е детско легло https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла, което трябва да бъде точен размер, да се комбинира с останалите мебели в стаята и да е на достатъчно достъпна цена. Моделите които ви очакват онлайн са изключително много и разнообразни. Дизайнерите са се постарали да ви изненадат приятно с много комбинативни и функционални модели.

Какви са плюсовете от покупката на двуетажно детско легло

Със сигурност сте виждали тези модели и те ви се струват много атрактивни и интересни. Като родители, които искат най-доброто за своите деца може би се тревожите за безопасността и дали тя е гарантирана при такъв модел. Ще ви успокоим като ви кажем, че съвременните конструкции спазват всички критерии за безопасност и са напълно надеждни. Освен това децата ще бъдат много щастливи да получат именно такова легло. В случая то може да е изработено от ПДЧ, MDF или метал. Всеки от артикулите е с перфектни характеристики и ще направи помещението уютно. Двуетажните модели спестяват много от пространството и децата ще имат пълната свобода да си играят на воля. Тук Venus.bg предлага да разгледате следния модел. Двуетажно легло Сити 5015:

легло

  • Двуетажно легло „Сити 5015“ е снабдено с табли, стълбичка и етажерка;
  • За изработката му са използвани висококачествени материали, които са достатъчно здрави за употреба от деца;
  • Може да го използвате както с еднолицев, така и с двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Към него е добавен компактен скрин с четири чекмеджета и етажерка;
  • Опционално може да закупите и два еднолицеви матрака Лена.

Не изпускайте възможността да изберете подобен практичен модел, който със сигурност би направил всяка детска невероятна.

Да купим ли мебели направени от ПДЧ

Това, че този вид материал е по-евтин от останалите не означава, че не е достатъчно качествен. Производителите започнаха да го използват все повече при направата на различни артикули, включително и на детските легла. Неговите преимущества са редица – лесно се обработва, поддръжката му не изисква никакви усилия поради наличието на ламинирано покритие, достъпен е като цена и може да бъде предложен в различни цветове. Всичко това го прави перфектен избор за вас. Не пренебрегвайте артикулите направени по този начин, защото те създават истински комфорт и ще направят детето много щастливо.

Top