Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Какво представлява услугата професионално почистване на бизнес имоти

Какво представлява услугата професионално почистване на бизнес имоти

професионално почистване

Много по-комфортно и приятно е да се работи в чиста и свежа обстановка. Големите фирми, в които работят много хора има специално назначени лица, които отговорят за хигиената в административните помещения, общите и санитарни части на сградата.  Но когато управлявате малък бизнес не е оправдано да поддържате персонал, който да е ангажиран с този тип дейност. Много по-рентабилно и изгодно излиза на фирмата да сключи абонаментен договор с компания, предлагаща услугата професионално почистване. Ако се интересувате какво точно представляват тези дейности тук www.euroclear.bg ще намерите подробна информация.

Удобствата от професионално почистване

Казват, че визията на офиса, в който посрещате партньори и клиенти е вашата визитна картичка. Действително това е така, защото първото впечатление, което създава интериора показва отношението ви към работата и услугата, която предлагате. Много по-удобно е да разчитате на професионалисти за поддържане на изрядна хигиена и чистота, тъй като по този начин решавате основни проблеми като:

 • Намалявате разходите за почистване;
 • Получавате качествена услуга;
 • Гарантира се използване на професионална техника и препарати;
 • Посещенията са съобразени с това да не бъде нарушаван работния процес;
 • Планирането на абонамента е свързан с натовареността от посетители и служители.

С услугата можете да разчитате на прекрасна атмосфера и изключителна чистота, свеж и приятен въздух, които да гарантират отлични здравословни условия. И всичко това ще се извършва дискретно без да се налага да плащате прекалено скъпо или пък да наемате служител на трудов договор.

Еднократно или абонаментно почистване

почистване

В зависимост от естеството на вашия бизнес сега можете да разчитате на услуга, която да бъде или еднократно използвана, или пък абонаментна. Еднократното основно почистване обикновено се избира след ремонт на бизнес сградата с цел постигане на отлична свежест и отстраняване на всякакви следи от строително-ремонтните дейности.

Абонаментното почистване се предпочита от предприемачи, които ръководят малки офиси, но с интензивно натоварване и посещаемост от клиенти и партньори. Когато се сключи договор за абонамент се планират съответните дейности и се включват в цената, която следва да се заплати. След най-предпочитани услуги, които се прилагат в пакета от професионални дейности са:

 • Поддръжка на санитарни помещения – тоалетни, бани, кухненски боксове, места за почивка и отдих;
 • Обезпрашяване на мебели;
 • Машинно измиване на подове;
 • Дезинфекциране на дръжки на врати;
 • Измиване на прозорци, витрини и дограма;
 • Изхвърляне на кошчета за смет и други.

Според спецификата на работния процес можете да избирате на кои зони да се наблегне при почистване за да бъде осигурена приятна среда за извършване на служебни ангажименти или обслужване на клиенти.

Top