Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как се избират мебели за баня

Как се избират мебели за баня

огледало

За да се организира пространството в банята е необходимо да се вземат под внимание някои задължителни особености на пространството. Това ще ни даде яснота спрямо вида на елементите, тяхното предназначение и ползи. Мебели за баня освен от физическите магазини можете да изберете и от редица онлайн платформи, чиито каталози изобилстват от многообразни решения и идеи за създаване на перфектна и стилна атмосфера. Ще представим някои готови варианти и насоки за избор, които биха били достатъчно мотивиращи за постигането на уют и комфорт ва банята.

Продукти на фокус

За да не губите време и да влагате излишни усилия за да си създадете модерна и изтънчена обстановка е време да ви покажем кои са най-купуваните мебели за зоната за хигиена. Така ще се ориентирате спрямо предпочитанията на другите клиенти, а може да се окаже, че някои от моделите е добре дошъл и във вашия дом.

шкаф за баня

Най-голям интерес предизвикват:

  • Ретро PVC шкаф за баня ICP 4614 с чекмеджета. Това е наподобяваща скрин мебел, която е супер шикозна и няма как почитателите на старинните стилове и ретро акценти да не я ценят подобаващо;
  • Стенен PVC шкаф за баня АЛЕЙНА ICP 10030 с кош за пране. Не само, че се предлага на отлична цена, но този шкаф определено е невероятно решение, с което бързо ще организирате своята санитарна зона без това да повлияе на свободата за преминаване;
  • Горен огледален шкаф за баня АЙРИС ICL 1716 – с LED осветление и система против замъгляване е също удивително решение, което допринася за удобството в зоната за хигиена. Цената му е супер приемлива и това мотивира достатъчно клиентите.

И това не е всичко, защото в своя каталог от магазин Арена представят феноменални идеи за компетентно и приятно организиран санитарен кът.

Правила за подбор

За да е уютно и комфортно не е достатъчно само визуално да си изберете мебелите, които ви допадат. Има някои важни насоки и правила, които също са решаващи да за можете да бъдете на 100 % доволни от направената покупка. А те гласят:

  • Винаги избирайте размери, които могат да се внедрят в пространството;
  • Следвайте един стил и не комбинирайте в малкото пространство елементи с различни дизайни;
  • Хубаво е да се водите и от еднаква геометрия и ако предпочитате овалите то и мебелите да са с такъв акцент.

Не се ограничавайте и не спирайте да мечтаете, защото дори банята може да изглежда като излязла от приказките благодарение на правилно избрания магазин.

Top