Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какво не знаем за практичния холен ъгъл

Какво не знаем за практичния холен ъгъл

диван

Всяко семейство избира обзавеждането така, че интериорът да бъде достатъчно уютен и функционален. Специално внимание  се отделя на дневната като любима зона за почивка и отдих. Там все пак се намира телевизорът и комфортната мека мебел. Диванът разбира се трябва да бъде избран отговорно, защото ще се използва дълги години и то всеки ден. Венус холни ъгли ви представя най-добрите модели с актуална визия и различни практични възможности. Колкото повече научавате за тези мебели, толкова повече ще ги харесате за своя дом. Запознайте се с предлаганите модели и техните характеристики, за да направите най-добрия избор.

С какво са по-различни холните ъгли

Тези модерни артикули привличат погледа на хората веднага, защото се усеща характерният комфорт, който притежават. Те са произведени от качествени материали с лежанка, която се явява огромно предимство. Благодарение на нея когато си почивате може да се излегнете удобно,  като в същата поза бихте могли да гледате и любимия си филм. Лежанката предоставя допълнително място за настаняване и така когато имате гости може да седнат на дивана достатъчно удобно.  Лесно ще намерите и подходящо място, защото където и да бъде поставен холният ъгъл оползотворява пространството перфектно. Венус предлага на вниманието ви следния артикул. Холен ъглов диван с лежанка „POSIDON“ DIOMMI (48-005):

ъглов диван

  • Холен ъглов диван „POSIDON“ DIOMMI (48-005) има лежанка и възглавници;
  • За изработката му се използват тополово и буково дърво, висококачествен дунапрен със средна твърдост;
  • Тапицира се с дамаска в цвят по избор от каталог;
  • Лежанката може да се разположи в ляво или дясно по Ваше желание;
  • Диванът може да се изработи с място за съхранение (ракла) под лежанката и механизъм за повдигане на седалката.

Голям и луксозен модел, който ще ви предостави търсения комфорт и ще направи интериора в дневната стилен и елегантен.

Да поръчаме ли от интернет

Клиентите свикнаха да купуват мебели от онлайн магазините, защото те им предлагат повече удобства и възможности за избор. В каталозите ще откриете актуални модели и ще може да направите своята индивидуална поръчка с тапицерия, която сами сте определили бързо и лесно. Винаги интернет магазина прави отстъпки и дава на клиентите си допълнителни привилегии. Когато се инвестира в голяма и функционална мебел като холния ъгъл е от значение транспорта. Той е поет от магазина и вие няма да имате притеснения относно доставката. Спестявайки време и средства ще може да отделите повече време на семейството си и на избиране на други важни мебели. Разгледайте актуалните ценови оферти и се възползвайте от редовните намаления, които има в каталога. Подарете си качествен холен ъгъл на достъпна цена.

Top