Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем подходящ модел трапезни столове

Как да изберем подходящ модел трапезни столове

стол

Щом се налага да съчетаваме мебели, които обикновено се продават в комплект, трябва да подходим разумно и да вложим доза креативност. Подобен е случаят, когато решаваме да направим промяна в интериора на зоната за хранене и да подменим остарелите или омръзна ли ни столове трапезни. При това положение не може да купим първия модел, който ни допада на външен вид, защото трябва задължително да го съчетаем с масата и интериора като цяло. Ето защо ви препоръчваме да разгледате многообразието от видове трапезни столове в каталога на Venus.bg. Обърнете внимание на всички детайли и преценете правилно кой от моделите да поръчате.

Лесно ли е да съчетаем масата и трапезните столове

Ще ви предложим два модела от които да изберете в зависимост от вашия вкус и предпочитания. При първия случай ви предлагаме да се стремите да купите трапезни столове в пълен синхрон с масата. Търсете подходящи цветови нюанс, материал на изработка и стил. Това е сигурен начин, че няма да сгрешите и крайният резултат ще бъде повече от добър. Вторият начин за мебелиране включва повече креативност и доза риск. Ако искате да разчупите обстановката може да заложете на кухненски столове в  различен и модерен стил, които ще се явяват своеобразен акцент в помещението. При всяко едно положение трябва да се чувствате комфортно и удобно когато сте седнали за по-дълго време около трапезата.

Каква е ролята на тапицерията

Съществува огромен избор от тапицерии като започнем от естествената и изкуствената кожа и стигнем до луксозни дамаски като плюш и кадифе, друг вид текстилни и памучни. В зоната където се храним, често се цапа и се разлива. Затова трябва да помислите преди покупката. До колко сте склонни да почиствате редовно луксозна тапицерия, ако предпочетете такава. Може да изберете материя, която не задържа петна и е по-лесна за поддръжка в случай, че често в дома ви стават подобни инциденти. Venus.bg де представя универсален модел лесен за почистване. Комплект от 4 бр. Трапезни столове К70:

трапезен стол

  • Комплект от четири броя трапезни столове, модел „К70“;
  • Разполагат с тапицерия от еко кожа с висока устойчивост на износване;
  • Краката са метални;
  • Избор между различни цветове: Светло кафяв / крака бели, Бежово / крака черни,Черен / крака черни.

Класически модел, който може лесно да бъде комбиниран, защото дизайнът му го предполага, атрактивната еко кожа създава усещане за стил и класа. Това е оптимално решение, ако искате нещо ново и красиво което със сигурност ще подхожда на обстановката.

Top