Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Мебели Арена – креативни и здрави решения за новата ви баня

Мебели Арена – креативни и здрави решения за новата ви баня

модерна баня

Няма по-лесен и оптимално ефективен вариант за ремонт на банята от този, който предлагат душ кабините. Множеството им предимства наистина са повод да се замислите, ако на дневен ред стои въпроса с освежаването или премахването на ваната, която реално не ползване, но редовно почиствате. Душ кабините и параваните са адекватен и алтернативен метод за оптимизиране на санитарните зони, при които с малко средства успявате да постигнете много приемлив и визуално красив резултат. Все по-интелигентни, екологични и с дизайнерски почерк са тенденциите за оптимално обзавеждане и оборудване на домашните ни бани. А най-хубавото е, че вече онлайн от Мебели Арена всеки желаещ да раздвижи интериора в тази зона може да го направи с лекота.

Иновации в банята

Акцентирахме върху приемливия вариант да се заложи на душ кабина, а не вана или пък завеса за душовото пространство. Характерно за съвременните душ кабини е това, че са многофункционални и здрави. Производителите залагат на:

душ кабини
  • Екологични  и устойчиви на влага материали, задължителен критерии продукта да влезе в каталога на Мебели Арена;
  • Здраво закалено стъкло, което издържа на удар, високи и ниски температури както и са супер лесни за почистване и поддръжка;
  • Лесно адаптиращи се както към малки така и по-големи пространства;
  • Монтират се без дори да има нужда от намеса на професионалист;
  • Душ кабините с корита директно се свързват към канализацията и така се елиминира мокренето на целия под в банята;
  • Съвременните душ кабини се изработват от алуминий или неръждаема стомана със задължителен антибактериален слой, който не позволява образуването на гъбички и плесени в мокрото помещение.

Мебели Арена залага на водещи производители и доставчици на душ кабини. Стилни, модерни и издръжливи решения са тук и ви очакват за да доставят пълен комфорт и релакс в банята. Вземането на топъл и ободряващ душ е не просто къпане, а възможност да се насладите на СПА процедура като в истински салон за релаксация и отмора.

Top