Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Основни детайли при покупка на детска количка

Основни детайли при покупка на детска количка

бебешка количка

Изключително многообразни са предложенията от категорията детски колички на онлайн магазините. Какви ли не разновидности се предлагат – комбинирани, трансформиращи се, лесни за транспортиране с кола както и варианти с моден дизайн и стабилна конструкция. Повечето родители се подвеждат по – приятната визия на детската и бебешката количка и си признават, че са избрали тази за своето мъниче, която им е допаднала най-много като дизайн и стил. Но всъщност външността е само малка брънка от дългия списък с изисквания, които е важно да се вземат предвид и днес ще ви представим онези, които по никакъв повод не бива да подценявате.

Важни технически показатели

В своя каталог от детски и бебешки колички магазин Арена предлага изключително добри варианти, които освен иновативни са и достъпни. Тук https://www.mebeliarena.bg/бебешко/ можете да ги разгледате. Но нека се върнем на основните акценти и специфичните технически показатели, към които задължително да сте безкомпромисни:

количка
  • Носеща конструкция. Задължително да бъде метална и здрава. Безспорно родителите търсят стабилност и лекота при конструкцията, което е правилно. Така не само ще разчитат на удобство, но и наистина могат да се справят лесно с преместването и бутането на количката дори при трудни терени;
  • Маневреност. Когато се търси ефективност за градска среда е важно да се отбележи, че освен конструкцията с решаваща роля е и какви са гумите на количката. Когато гумите са въртящи се на 360° то това позволява лесно да направлявате цялото возило в желаната посока;
  • Удобен кош. Практични са кошовете, които могат да предложат както позиция в седнало положение така и в легнало. Така, независимо кога на бебето ще му се доспи то веднага родителя може да реагира и да настрои с лекота коша така, че да позволи на бебето да се наспи необезпокоявано.

Изключително достъпни, практични и иновативни са моделите в каталога на онлайн магазин Арена. С количка избрана от магазина получавате възможността да се насладите на една невероятно спокойна разходка.

Top