Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Най-интересните комбинации материали използвани за направата на холни маси

Най-интересните комбинации материали използвани за направата на холни маси

маса

Дизайнерите на холни маси определено знаят как да привлекат вниманието ни. Когато се налага да направим някаква рязка промяна в скучни хол то това, от което можем да се възползваме са именно дизайнерските продукти от mebeliarena.bg холни маси. Няма съмнение, че постигането на оптимално приемлив резултат е гарантиран, защото в колекцията ни очакват наистина уникални творчески разработки, които впечатляват с комбинацията си от материали и суровини. В днешната публикация ще ви представим едни от най-вдъхновяващите идеи, които благодарение на онлайн платформата Арена можете да поръчате с един клик.

Стъкло с метал

Комбинацията определено е впечатляваща. Това са така известните съвременни модерни материали, които се адаптират лесно в градски интериор. Стъклен пот с метални тръбни крака и основа са версия, която може да бъде изработена в различни форми и размери, така че да намерите оптимално балансирано интериорно решение за вашите потребности и нужди.

Избирайки такъв тип комбинация от материали за изработка на холна маса вие получавате:

  • Модел, който осигурява пространственост въз основа на отражението на светлината върху стъкления плот;
  • Ефирност и елегантност, лекота заради това, че основата е тип тръбна, а краката изработени от метална олекотена конструкция;
  • Акцент към модернистичното и изчистено излъчване, което успявате да постигнете с присъствието на такъв тип холна маса.

Друг специфичен момент, с който тези продукти се отличават е тяхната ниска цена.

Кожа и естествена дървесина

холна маса

Ако търсите топлината и спокойствието, което холната зона да излъчва то имайте предвид, че комбинацията от кожа и масивна дървесина няма как да не ви впечатлят. Неподправен уют и изисканост, топлина и комфорт носят със себе си тези материали, а комбинацията им наистина е уникална.

Използвайки качествата на тези натурални суровини дизайнерите успяват да създадат творби, които провокират с:

  • Луксозната си визия;
  • Елегантност;
  • Уникално излъчване;
  • Здравина;
  • Издръжливост във времето.

Много интересни и иновативни идеи се предлагат от виртуалната платформа на магазин Арена. Впечатлени от труда на дизайнерите, създали безспорно едни от най-уникалните шедьоври можем да споделим, че си струва всеки лев вложен в мебелировка, която има силата не само д вдъхне живот в пространството, но и да го направи по-най-изискания и дискретен начин.

Разнообразни други интересни и провокативни комбинации от материали се предлагат от производителите на холни маси. Кой вариант бихте избрали зависи изцяло от спецификата на интериора както и стилистиката, която домакинството е избрало. Съчетайте правилните елементи за да направите пространството много по-ефирно, уютно и красиво, достойно да осигури 100 % удовлетворение.

Top