Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем практичен кухненски ъгъл

Как да изберем практичен кухненски ъгъл

трапезен диван

Разбира се, че искаме да се чувстваме уютно и удобно в жилището си. За да стане обаче това реалност се изисква специално внимание към детайлите на обзавеждането и обмисляне на всеки елемент. Дори по малките пространства като кухнята, могат да бъдат мебелирани красиво, за да са максимално практични. Предлагаме ви да се замислите върху възможността вместо трапезни столове да купите кухненски ъглов диван. Той много по-добре ще ви настани около масата, като в същото време ви предоставя и множество допълнителни функции. Разгледайте вариантите тук venus.bg/ /кухненски ъгли и преценете как да организирате по-най правилен начин пространството.

С какво да се съобразим щом търсим кухненски диван

Диванчетата за трапезария се произвеждат в различен размер, така че да може по-лесно да намерите подходящ за свободното пространство във вашето жилище. Обикновено ъгълът може да се премества в ляво или дясно в зависимост от специфичните архитектурни особености на стаята. В зависимост от обстановката която сте избрали, ъгловата мебел би могла да е тапицирана с по-луксозни десени дори и еко кожа, за да се впише подходящо в интериора. Голяма част от клиентите обаче предпочитат семплите дамаски, които са достатъчно износоустойчиви и не се цапат лесно. Оставете и свободно пространство пред модела, защото той може да се разтяга и да се трансформира в спалня. Venus.bg ви представя характеристиките на подобна мебел. Трапезен модел Мелник лайт – по поръчка:

ъглов диван

  • Трапезен диван „Мелник“ е функционален и удобен разтегателен модел;
  • Подходящ за обзавеждане на Вашата трапезария;
  • В изработката му са вложени качествени материали, гарантиращи надеждност и дълготрайно ползване;
  • Конфигурация от триместен диван с механизъм подматрак, малък диван двойка с ракла и ъглова част с малка ракла;
  • Седалките и гърбът са с пълнеж от високоеластична пяна;
  • Модулите са самостоятелно стоящи и могат да се подреждат в ляво или дясно, както и всеки един да се поръчва самостоятелно.

Практична мебел с чиято помощ ще обзаведете кухнята по възможно най-добрия и комфортен начин.

Какви ползи ще ни донесе този артикул

Преди да направите поръчката е добре да си дадете ясна сметка колко подходящ е ъгловият диван за вашия дом. Това е артикул който има различни приложения като разтегателен механизъм, просторни ракли под седалките и в същото време цената която ще платите за него е наистина ниска. С една по-скромна инвестиция ще направите кухнята уютна и предразполагаща, а дори тя може да ви служи и като домашен офис. Настанени удобно бихте могли да отметнете доста служебни ангажименти на спокойствие. От това да изпием сутрешното си кафе удобно седнали, до момента в който събираме близки на вечеря винаги ще имаме полза от ъгловия кухненски диван.

Top