Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Важно ли е да имаме качествена мека мебел в дневната

Важно ли е да имаме качествена мека мебел в дневната

ъглов диван

Обстановката и интериорът в жилището ни до голяма степен оказват влияние на нашето настроение и почивка. Свободното време прекарано у дома трябва да бъде качествено, а това определено зависи от обзавеждането. Декорирайки винаги трябва да бъдем максимално креативни и да изберем подходящи и красиви артикули. Дневната като любимо място за почивка и събиране на цялото семейство е добре да е една идея по-уютна и функционална. Главна роля за това има меката мебел и нейният избор е първото което трябва да направите. Препоръчваме ви актуалните модели в онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел. С тяхна помощ ще направите дома си перфектен и с удоволствие ще прекарвате времето си в дневната зона.

Кои са ключовите модели в раздел мека мебел

Както знаете този вид тапицирани артикули се отличават с богатото си разнообразие от модели и дизайни. Всеки има шанс в зависимост от личния си вкус и предпочитания да организира дневната зона по начин който му допада. Ето и препоръчителните варианти:

диван

  • Холови гарнитури – тук ще откриете подходящи комбинации за по-големи помещения. Те се състоят поне от два различни по размер дивана, а понякога има включен и мек, комфортен фотьойл;
  • Ъглови дивани – любима мека мебел, която е снабдена с практична лежанка. Г-образната форма винаги е харесвана, защото оползотворява свободното пространство най-добре;
  • Канапета – малки диванчета които се наложиха през годините като удобни и практични с възможност да бъдат разтегнати и да се ползват като легло;
  • Фотьойли и табуретки – не пренебрегвайте този раздел, защото вашият диван допълнен с фотьойл и табуретки прави холния кът много уютен. Намерете място за този вид мека мебел и ще се насладите на нейните предимства.

Всеки един от тези раздели в каталога на Venus.bg впечатлява с разнообразните варианти и дизайн. Качествените тапицерии, изработени в различни тоналности ще ви бъдат от полза, когато се опитвате да организирате елегантен интериор.

Защо да изберете мека мебел с разтегателен механизъм

Все по-често търсим артикули, които имат повече от едно приложение и ще ни спестят покупката на някоя допълнителна мебел. Модерните дивани имат механизъм за разтягане благодарение на който се превръщат в спалня. Изключително полезно за малките минималистични апартаменти или за хората които често посрещат гости. Така с един избор получавате елемент, който ще ви служи по различни начини в зависимост от конкретната ситуация. Механизмите за разтягане са различни, а ние ви препоръчваме да се запознаете с тях преди да изберете конкретен модел. Качествено конструираните артикули със сигурност ще могат да се използват безпроблемно през всички години на своя гаранционен период.

Top