Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Защо офис столът е толкова важен в съвременното ежедневие

Защо офис столът е толкова важен в съвременното ежедневие

стол

С течение на времето хората установиха, че за да работят пред компютър спокойно и отпуснато е необходимо да притежават качествен стол снабден с различни функционалности. Този артикул не е само част от работния ни ден, но често присъства и в ежедневието ни у дома, където също имаме компютър. Венус офис столове ще се погрижат за вашия комфорт и правилна позиция на тялото. Моделите, които ще откриете в магазина са разнообразни като параметри и цени – това ще ви помогне по-лесно да намерите перфектният за вас.

Открийте вашият офис стол на достъпна цена в магазин Венус

Огромното търсене на тези артикули допринесе за това производителите да създадат различни модели снабдени с необходимите механизми, без те да струват огромни суми. С един много скромен бюджет спокойно ще купите еквивалент на най-луксозните и стилни модели. При тези по-евтини разновидности не е направен компромис с качеството – те също могат да се регулират в различни позиции за да ви бъдат удобни по време на работа. Работните офис модели във Венус притежават удобни подлакътници, колелца с които ще може да бъдете мобилни около бюрото си и здрава основа и издържаща не малко килограми. При тапицериите може да избирате от текстилна, еко кожа или съвременната мрежа. Всяка от трите има своите предимства и е въпрос на лично виждане кое ще предпочетете.

Работен офис стол

Работен офис стол Carmen 6512 с подлакътници Еко кожа – Бежов наличен в онлайн магазин Венус:

  • Широк и комфортен, изработен със стабилна база от хром и удобни подлакътници с меки възглавнички от еко кожа;
  • За неговата седалка и облегалка е използвана висок клас еко кожа с голяма износоустойчивост;
  • Оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм;
  • Цената е повече от приемлива 142лв.

Опорно-двигателната ви система е подложена на ежедневно натоварване, а покупката на модерен и функционален офис стол Венус ще облекчи това състояние моментално.

Top