Вие сте тук
Начало > Иновации - Строителство > Запушен канал… можем ли да си помогнем сами

Запушен канал… можем ли да си помогнем сами

екип за отпушване на канали

Запушването а мръсния канал наистина се оказва сериозно предизвикателство за всяко домакинство. Интернет пространството представа доста ефективни методи, които са приложими като профилактика, но ако канализацията се е запушила така, че дори препарати и прилагане на други домашни способи няма да успеят да я отпушат то в такива случаи е неизбежно да се намесят експерти.

Какво НЕ бива да правим

При къпане, измиване на мазни чинии, при пране се натрупват по стените на каналите препарати, остатъци от храна, косми и всякакви нечистотии, които могат да окажат неблагоприятно въздействие върху оттичането на водата. Ако не използвате поне веднъж месечно някои от следните способи за профилактика, с които сами можете да си помогнете за почистването на канализацията:

  • Отпушващ препарат за канали от търговската мрежа;
  • Кипяща сода поставена в канала и залята с гореща вода;
  • Профилактика със сода и оцет;
  • Използване на газирана напитка и т.нат.

Вероятността за запушването на канала наистина е на много високо ниво, ако допуснете в него да попаднат трудноразградими предмети и остатъци, както и пренебрегнете ежемесечната профилактика на канала.

Това, което НЕ трябва да предприемате сами е да използвате тел, твърди накрайници или ножове, с които да се опитате да изтеглите или избутате причинителя на запушването. Съвета на специалистите е при настъпване на такъв проблем да потърсите опитни и квалифицирани експерти, които съобразно спецификата на аварията наистина ще могат да се погрижат за коректното отпушване без това да причини някакви допълнителни проблеми по канализационните тръби.

Човек може да попадне в различни ситуации, а причинителите на замърсяванията и запушванията на каналите да се окажат невъзможни за справяне с подръчни средства и каквито  ида било препарати. В такива сложни моменти е важно да се направи равносметка  ида се подходи отговорно като се потърсят специалистите по отпушване на канали https://kanaltehnik.com/отпушване-на-канали/.

Какво ни гарантират професионалистите

Независимо от това, че се приемате като напълно отговорни и грижещи се за каналите домакини то със сигурност при попадане на твърд предмет както и натрупване на трудноразградими субстанции в канала е невъзможно подръчните средства да свършат работа. С оглед на това да се запази целостта на канализацията и да се избегнат нежелани реакции определено има много голямо значение на кой екип професионалисти ще възложите отпушването на канала.

Канал Техник са експертен екип от квалифицирани работници, за които отпушването и профилактиката на канали е мисия, гарантираща вашето спокойствие. С прилагането на редица методи, използване на висококачествена техника  и ръчни инструменти се осигурява:

отпушване на канали
  • Бързина при отпушването на каналите;
  • Намаляване на риска от причиняване на наводнения и материални щети по имота;
  • Компетентна грижа за по нататъшната работа и функциониране на канализацията;
  • Извършване на видеодиагностика при попадане на твърди предмети в тръбите на канала и т.нат.

Правилната работа е доказателство за ефективността на приложената услуга. От Канал Техник са наясно, че когато възникне такъв проблем за домакинствата е много важна моменталната и експресна роля на екипа. Точно поради това освен гаранция за качество от Канал Техник предоставят и аварийни услуги, които гарантират, че в рамките на 15-20 минути екипа ще бъде на вашия адрес.

Професионалната квалификация има съществена роля за това днес да не се чувствате притеснени ако бижу или пък детска играчка попадне по невнимание в канализацията. С правилните хора, отзовали се на адреса ви си осигурявате спокойствие и контрол върху възникналите битови неволи.

Когато нещата изглеждат неспасяеми то точно в такива ситуации не бива да се отчайвате, а да се свържете с екипа за отпушване на канали, които ще реагират на мига. Най-добри цени, бързина, коректност и професионална грижа за вашия имот – доверете се на Канал Техник.

Top