Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Козметиката, която ви дава самочувствие и персонална грижа

Козметиката, която ви дава самочувствие и персонална грижа

качествена козметика

Независимо от това на каква възраст сте суетата си е просто суета. Всеки от нас се стреми да използва висококачествена козметика, с която да си осигури грижа, безупречен външен вид и разбира се защита. Много са обаче въпросите, които пряко са свързани с избора на истински добра козметика, тъй като определено не само марката, а ред други показатели са от значение за това наистина да останем удовлетворени от крайния резултат.

С внимание към кожата на лицето

Лицето е онова, което първо забелязват околните. Когато се събудите сутрин и се погледнете в огледалото безспорно всяко новопоявила се бръчка и несъвършенство са сериозен повод за притеснение. Неистовото търсене на възможно най-ефективния крем, стопиращ процесите на стареене е повода да се заровите в Интернет предложенията. Спрете! Не подхождайте емоционално и прибързано, защото ако даден вид козметика е повлияла на ваша приятелка или пък на определена група потребители то това в никакъв случай не означава, че ефективност и при вас е гарантирана.

Дерматолозите съветват:

 • Направете консултация със специалист;
 • Всеки тип кожа е различна и това ще определи вида на козметиката, която би дала резултат при вас;
 • Не харчете луди пари за козметика, която не действа;
 • Съобразете се с тена на кожата, ниво на омазняване, сухота и дори наследствена предразположеност към несъвършенства.

Само така ще можете а си осигурите козметиката, която напълно да пасне на кожата на лицето ви и да я озари.

С акцент към ръцете

красиви ръце

За жената ръцете са визитна картичка. Подадена за поздрав и дори лек допир може да е показател за това колко добре се грижите за кожата на ръцете си. Това е част от тялото, която често бива пренебрегната, но ако работата ви е свързана с показност на ръцете то със сигурност е важно те да изглеждат съвършено:

 • Гладка и нежна на допир;
 • Без напуквания и неправилна поддръжка;
 • Идеално оформен маникюр без стърчащи кожички.

Дори да сте домакиня, която мие чинии на ръка то това не бива да се превръща в проблем, който кожата на ръцете ви издават. Има достатъчно добра козметика за ръце, която ще гарантира безупречна грижа.

Коса за чудо и приказ

За всяка жена косата е символ на свобода и индивидуален стил. Когато си купувате шампоан бъдете особено взискателни, тъй като наистина има значение:

 • Дължината на косите ви;
 • Вид на прическата;
 • Цвят на боята
 • Характеристика на структурата на косъма.

За да изглежда жива и красива косата трябва да е добре почистена както и подхранена. А безспорно това би гарантирала само професионално подбраната козметика.

Top