Вие сте тук
Начало > Иновации - Финанси > Част 3 Какви са особеностите на кредита „пари до заплата“?

Част 3 Какви са особеностите на кредита „пари до заплата“?

Ако до преди десетилетие взимането на кредит касаеше определна група от потребители то днес сме склонни да прибягваме до подобни финансови услуги, независимо от потребностите, които трябва да задоволим. Независимо, че работим и получаваме за това възнаграждение често се оказва, че заплатата не винаги може да покрие разходите ни. В зависимост от месечните нужди, сметки и други парите бързо се стопяват. Дори да сме пестеливи и да си правим добре сметката едно непредвидено плащане може да разклати на пръв поглед стабилното положение на домакинството. А до заплата остават малко повече от седем дни, което наистина ни поставя в позиция на търсене на пари до заплата, с които за закърпим положението.

Развитието на кредитирането днес наистина се оказва един сериозен мотив да се възползваме от бързите заеми и техните преимущества. Знаем, че за да привлекат вниманието на повече клиенти не са малко фирмите в сектора, които имат безлихвен първи заем за нови клиенти. Това е добра възможност да намерите парите, от които се нуждаете докато получите заплата, нали! И защо да не се възползвате след като нито ще плащате лихва, нито пък се изискват документи доказващи доходи, а още по-малко пък ще ви трябва и поръчител.

Всеки ли може да ползва услугата пари до заплата? На практика няма ограничение да ползвате този вид бърз заем. Неговото предназначение е да подпомогне клиентите, които на практика не разполага с достатъчно ликвидни пари за да могат да покрият разходите си. възможността да кандидатствате за дребна сума от 50 до 1000 лева наистина е една добра причина не се тревожите, че ще изпаднете в безпаричие за няколко дни. Характерно за лицата, които ще кандидатстват за такъв кредит онлайн е това, че те трябва да имат навършени 18 години. Независимо, че е известен като пари до заплата то заема може да се ползва от всеки, който е в трудовото правоотношение, а и не само.

Какви са ограниченията на този заем? На практика това е краткосрочен инструмент, който се предлага при определени обстоятелства. Клиентите на заема пари до заплата трябва да знаят, че сумата, за която могат да кандидатстват е в размер до 1000 лева в зависимост от общите условия на кредитната компания, а срока за погасяване е с продължителност не повече от 30 дни. Ако изберете кредитор, предоставящ изгодни условия например за първи безлихвен кредит „пари до заплата“ то това би било идеалното решение за намирането а финансова помощ за няколко дни.

Top