Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > За меката мебел, избора и лесния начин да се сдобием с нова

За меката мебел, избора и лесния начин да се сдобием с нова

разтегателен диван

За много хора понятието „мека мебел“ е свързано с някакъв тип диван. Но всъщност съвсем не е така. Категорията продукти, които се включват в този смисъл са свързани със създаването на удобство и комфорт и в над 99 % от обзавеждането, което е обозначено като „мека мебел“ става въпрос за тапицерия, под която има материал, който наистина да направи изработения продукт „мек“. Затова се наблюдава доста широк кръг от изделия, които с основание се наричат точно така. А наистина сред най-популярните модели мека мебел разграничаваме всякакви форми и размери дивани, канапета, фотьойли, гарнитури, табуретки, лежанки и т.нат. идеята на този обем от различни продукти е всеки да  намери своето правилно решение и да декорира дома според предпочитанията и нуждите си.

Основни видове мека мебел

Имайте предвид, че не всеки производител се наема да прави подобни изделия. Самия процес на проектиране и изработка са свързани с доста разходи. За да се изпипат детайлите е необходимо време, което на практика за съвременните производители е инвестиция, която не е от най-бързо изплащащите се. Затова ако направите един бърз анализ на пазарните предложения онова, което ще забележите е, че наистина конкретни български производители и вносители предоставят на нашия пазар стоки от категорията „мека мебел“. за да бъдат такива каквито ги очакват клиентите, дамогат да се ползват дългогодишно и според нуждите една мека мебел трябва да е напълно готова и преминала редица тестове и изпитания за качество и износоустойчивост. В това всъщност се крие и факта, че мебелисти има много, но е ограничен кръга на онези, които са специализирани в изработката на мека мебел. Сред най-продаваните и интересни изделия от тази категория мека мебел – mebelilenistyle.com като водещ производител селектира:

диван
 • Дивани ъглови;
 • Разтегателни дивани;
 • Холни гарнитури;
 • Кухненски дивани;
 • Фотьойли.

Изброяването на типовете мека мебел е в строго определен ред. Наистина сред най-популярните за клиентите модели са диваните с ъглова форма. Всъщност тяхната роя е не просто да запълнят по най-адаптиращия се начин конкретна зона в дома или търговската площ, а да създадат невероятен стил и изтънченост, която да предложи функциоалност и комфорт. Често диваните, които избираме за лична употреба в домашна среда изпълняват няколко роли. Те са място за събиране с приятели, прекарване на свободното време у дома, както и за почивка. А когато дивана е основна мебел, използвана за сън то ето, че изискванията, които имаме към неговата здравина, стабилност и устойчивост са в доста по-високи нива. Интерес има и към категорията холни гарнитури. В съвременния вариант те са малко по-минималистични, което от своя  страна повишава адаптивността им в модерната дневна. За да се разкрие потенциала на една такава мебел обаче от ЛениСтил съветват да подходите внимателно и да се съобразите с архитектурните характеристики на помещението.

Дивани с ъглова форма и функция сън

Оказва се, че предпочитанията на потребителите към така наречия холов ъгъл не са случайни. Както вече споменахме по-горе при този вид мека мебел откриваме едно ниво на функционалност, което позволява да оперираме с продукта според различните ни потребности. Така, че с цел да се постигне един феноменален организационен и интериорно издържан шик е желателно при подбора на диван с ъглова форма детайлно да опознаем неговите допълнителни екстри. А в списъка с екстри попадат:

ъглов диван
 • Разтегателния механизъм;
 • Релакс функции за крака и облегалка;
 • Ракла за прибиране на вещи;
 • Поставки и допълнителни детайли под формата на кухини в страниците.

Може да не сте обърнали внимание, но не малко от предлаганите от mebelilenistyle холови ъгли разполагат с такива. Идеята е клиента да получи максимална удовлетвореност и да постигне интериорния комфорт, от който се нуждае. Тенденциите при ъгловите дивани за използвани и влагани суровини са за такива, които напълно да послужат максимално дълъг период от време. Затова от ЛениСтил залагат на тапицерии, конструктивни елементи, механизми, обков и други материали, които влизат в създаването и изработката на тези мебели, чиито качествени показатели наистина са от най-високо ниво. Освен с Г-образна форма холовите ъгли могат да бъда също в дъговиден или П-образен вариант. идеята на това многообразие в тази категория мека мебел е всеки потребител да открие онзи модел, който напълно да го удовлетвори като стил, функционалност и начин на заемането н свободното пространство.

Мека мебел онлайн – удобството да ползваш виртуални магазини

Технологиите буквално са превзели ежедневието ни. Те са у дома, на работното място, в градския транспорт, в хранителните магазини. Безспорно тенденцията за максимално улеснен метод за пазаруване и опериране според потребностите ни се насочва и към това дори да можем да си изберем едрогабаритни мебели без да се налага да обикаляме и да губим време в посещение във физически мебелни представителства. Една от тактиките, които прилагат по-опитните купувачи е първо да анализират онлайн предложенията и след това на място да се убедят в качеството  и достоверността на мебелите, които имат намерение да закупят. Няколко са причините, поради които предпочитат ползването на платформата за покупка на мебели mebelilenistyle.com – онлайн е много по-лесно, не се губи време, анализира се с един клик цена, размер, функции, а освен това целия този процес се извършва от удобно място, където сте необезпокоявани от консултанти и други клиенти.

онлайн

Осъзнавайки ползите от Интернет платформите днес се наблюдава истински бум на покупката на дивани, гардероби, цели модулни системи през виртуалните платформи. Няма и как да бъде по друг начин при условие, че всеки клиент получава:

 • Удобство да пазарува с един клик;
 • Огромен обем от предложения, които може да съпостави;
 • Избор измежду всякакви оферти от различен ценови клас;
 • Възможност да плаща както му е удобно – с кредитна карта, по банкова сметка, на изплащане или в брой;
 • Доставка до дома;
 • Право на връщане на продукта ако той не отговаря на неговите очаквания и изисквания.

Направената равносметка показва, че има основание за такъв голям интерес към онлайн магазините. От ЛениСтил отчитат  през последните години повишаване на ръста на виртуалните продажби и явните причини са именно показателни за това, че съвременния потребител се научи да цени времето и парите си. а с използването на онлайн магазина на ЛениСтил не просто имате възможност да изберете новия си диван или пък легло. Тук ви очаква безупречно качество, най-добри цени и дълготрайни продукти, които ще се погрижат за вашия ежедневен комфорт.

Top