Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Специални витамини за жени от Now Foods

Специални витамини за жени от Now Foods

hranitelni-dobavki

Женското тяло е изключително крехко и фино и точно поради това за поддръжката на неговото прекрасно здраве е необходим приемът на комплексни витамини и минерали специално за жени, като Eve Vitamins от Now Foods https://nowfoods.bg/now-foods-eve-womans-multi-120-capsules

Какви са ползите при употреба на специални витамини за жени

Продуктът е разработен специално за жените и са взети предвид всички физиологични процеси на тяхното тяло и нуждата му от дневен прием на специални витамини. Те са особено важни за трениращите и физически натоварващите се дами, които имат нужда от бързо и ефективно възстановяване. От друга страна, Eve Vitamins от Now Foods подобрява потентността и се грижи за здравите Ви и красиви нокти и коса.

Този продукт още ще спомогне за нормализиране работата на сърдечно-съдовата система, мозъчната дейност, чревния тракт, имунната система и още много други. Този multivitamin е със съдържание на различни естествени билкови екстракти, изофлавони, растения и ензими, грижещи се за хормоналния баланс в тялото и поддържането на нормални нива на холестерола. В допълнение, приемът на Eve Vitamins от Now Foods ще допринесе за по-ниската раздразнителност, нормалното храносмилане и спокойствие, от което всеки има нужда.

Какво съдържа EVE Woman`s Multi на Now Foods

За да може да носи цялостни ползи за женското тяло и да го поддържа в отлична форма, Eve Vitamins от Now Foods притежава множество витамини от следните групи:

  • А – със своите антиоксидантни свойства, този витамин ще се бори с туморните клетки и другите негативи за тялото и в същото време ще направи кожата красива и еластична;
  • С – той отговаря за отличното здраве на всеки от органите в женския организъм, подобрява метаболизма и работата на имунната система;
  • Е – липсата му при жените създава проблеми с репродуктивната функция;
  • К – добър вариант при чернодробни заболявания;
  • В – отговаря за работата на всички вътрешни органи и неговият дефицит ще създаде голям функционален дисбаланс.

Това разбира се е малка част от съдържанието на мултивитаминния комплекс Eve Vitamins от Now Foods, като тук разбира се присъства още екстракти от зелен чай, червени боровинки и т.н. Но нека видим все пак как правилно да го приемаме за максимален ефект.

Как се приема

Както беше споменато, в една капсула от тези Vitamins са събрани всички необходими за деня съставки от различните билкови и растителни екстракти за нормалното функциониране на женското тяло. Поради това е препоръчителен приемът на таблетка сутрин с храната.

Top