Вие сте тук
Начало > Иновации - Образование > Плъзгащ абсорбатор за вграждане – уреда, от който се нуждае вашата кухня

Плъзгащ абсорбатор за вграждане – уреда, от който се нуждае вашата кухня

кухня

Сигурно и вие си мечтаете за умна кухня, в която уредите да се появяват само тогава, когато имате нужда от тях? И ако си мислите, че тези иновации и екстри ще ви струват твърде скъпо то днес ще опровергаем съмнения ви и наистина ще дадем правилния стимул за постигане на интериор за чудо и приказ не къде да е , а именно в кухнята. Вградените уреди са акцент, с който тотално ще трансформирате традиционния облик на тази домашна зона. Колкото повече са уредите за вграждане тук то се оказвате много по-близо до постигането на крайната цел – стилна, модерна, практична и космически изглеждаща кухня. Всеки елемент е от значение, а когато се налага да помислим за миризмите, влагата и парата от готвенето то на дневен ред и избора на подходящ абсорбатор.

Дискетните абсорбатори – кое ги прави толкова желани

телескопичен абсорбатор

Нотката при оформлението на модерната ни кухня е да се съсредоточим към максимална дискретност на уредите. Сред един от големите тук са абсорбаторите, но защо е нужно те да са видими. Вградените варианти са много популярни напоследък, тъй като реално те са скрити в шкафове и плотове, като при покой дори не се виждат и не се натрапват в интериора. Плъзгащ абсорбатор за вграждане или още популярен като телескопичен е модел, предназначен за кухни с модерно излъчване. Появата на този аспириращ уред е в момент, в който реално се нуждаем от него. С помощта на сензори с плъзгане уреда се появява и започва да функционира. Със същата лекота при спиране на процеса на готвене той се прибира в първоначалната си позиция.

  • Стилни;
  • Елегантни;
  • Супер дискретни;
  • Иновативни;
  • Удобни.

Нито един от термините не е излишен, когато описваме плъзгащите абсорбатори за вграждане. Те а идеалното решение за модерните кухни и определено придават завършен и естетичен облик. В желанието си да организирате перфектната кухня препоръчваме да помислите за модел абсорбатор като средство, което е необходимост за зоната за готвене.

Top