Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Винтидж – лукс и уникалност, събрани в един скрин

Винтидж – лукс и уникалност, събрани в един скрин

скринове

Ако си падате по старовремските мебели, онези, които имат дъх на отлежало вино и впечатляват с детайлната си изработка то най-вероятно си падате по винтидж стила, който определено е сред най-популярните в интериорния сектор. Мебелите от тази стилова категория наистина се приемат като една от най-луксозните, тъй като действително с тях пространството се изпълва с неповторимост и уникалност. Кое ги отличава от всичко останало, което навираме на пазара? Цената? Да, те са по-скъпи, но общата идея на това да се заложи на такива мебели се дължи най вече на това, че те са бутикови, невероятни, луксозни и единствени по рода си. Ето я причината и вие да ги пожелаете.

Мебелите, които пожелахте

Сред съвременните винтидж предложения, които се предлагат на достъпни цени са скриновете. Ако търсите очарованието в интериора, но не можете да си позволите всички мебели да бъдат в този стил то именно със скринове винтидж бихте успели да постигнете добра ефективност по отношение на очарователно присъствие и придаване на неповторим шик.

винтидж скрин

Ще подчертаем и това, че тези скринове не са лъжица за устата на всеки дом. Те са уникални сами по себе си и това предполага, че за да се приспособят към дадена обстановка е важно да ги приемете като декорация, а не основна мебел. не винаги винтидж скрин колкото и удивителен да е като дизайн би бил ефикасния вариант, с който да успеете да реализирате очаквания резултат. Така, че наистина с такива мебели е важно да се внимава.

И въпреки всичко до тук изписано действително тези мебели са сред предпочитаните заради това, че:

  • Повечето са ръчно изработени;
  • Те са наистина уникални и неповторими;
  • Те са различното присъствие, което търсите;
  • Лукса, който желаете да подчертаете.

Предимството на тези винтидж скринове е и в това, че за разлика от останалите мебели в този стил са едни от най-достъпните, което пък е причина все повече клиенти да ги избират като декоративен детайл за дневна, коридор или офис.

Top