Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Видове маси, които заемат специално място в нашия дом

Видове маси, които заемат специално място в нашия дом

маса

Масата е мебел, която се използва от дълбока древност. С обособяването на мебелния бранш като промишлен сектор започва и разширяването и разнообразяването на всеки един от продуктите, така че да се намери онази приложимост, от която клиента има нужда. Така е и при масите. Днес се различават категории, които са конфигурирани съобразно предназначението на даден елемент. Така разпознаваме работни, трапезни, офис, както и http://mebeliarena.bg/холни-маси/. Всяка една от категориите се отличава със своите особености и характеристики, но като че ли едни от най-многобройните са именно холните, за които се казва, че биха намерили приложение не само като акцент, декориращ хола ви, но и успешно биха заместили всеки друг подобен елемент.

Холна, трансформираща се в трапезна

В колекцията от холни маси в онлайн платформата на Арена ще откриете редица предизвикателства, вдъхновяващи ви да обзаведете дома си така, че наистина да ви е удобно и приятно. Едни от най-търсените напоследък модели са именно тези, които съчетават възможността да имате на разположение не само китно и очарователно изделие, носещо шик в хола, но и такова, което да и послужи като трапезен кът.

Холна маса

Много като брой са моделите, които определено ще ви допаднат. Няма никакво съмнение, че за да се инвестира в един или друг продукт клиента трябва да е напълно сигурен в това, което очаква да постигне. И ето, че за да не се купуват две отделни маси, на които да търсите място в тесния си апартамент то тенденцията за разтегателна с повдигащ се механизъм наистина е доста приемлива.

Ето и част от предложенията на Арена:

  • Модел Magic;
  • Dalia с подвижен плот;
  • Derya;
  • Stil;
  • Vezir и други.

Две в едно – шанса ви да спестите не само пространство, но и средства, защото това е най-добрата оферта, която ви очаква в каталога на магазин Арена.

Top