Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Президентски офис стол – подарете си лукс

Президентски офис стол – подарете си лукс

стол

Качеството на президентските офис мебели не трябва да бъде подлагано на съмнение. При правилен избор, те не само могат да добавят красота в интериора, заедно с останалото офис обзавеждане, но и да придадат по-голям авторитет пред посетителите в офиса. За да се сдобиете с наистина ергономичен и комфортен модел бихте могли да погледнете тук https://www.venus.bg/офис/офис-столове/директорски-президентски-столове и да се сдобиете с един продукт на много високо ниво.

С какво се характеризират директорските столове venus

Тези модели са наричани още директорски или мениджърски столове. Ергономичните видове на venus са категория, които имат свои представители както при работните, така и при президентските артикули. Характерен признак за тях е възможността да се избира начинът на сядане така, че един елемент със серия от корекции на неговите механизми да бъде удобен за различните хора. Това е възможно, защото ергономичните модели venus, подпомагат индивидуалната фигура на човек в седнало положение. Когато променяте височината на седалката, трябва да имате възможността да я фиксирате в позиция, която ви позволява да се отпускате на бюрото без да усещате напрежение.

 президентски офис стол

Ергономичен президентски офис модел FREDO с мрежа и подлакътници – Кралско син:

  • Множество допълнителни функции, като коригиране на височината и дълбочината на седалката го правят идеален избор за всеки човек, без значение от неговия ръст;
  • Конструкцията е изградена от алуминий и полипропилен;
  • Седалка е решена с мек пълнеж, облечена с висококачествена дамаска и облегалката от изключително здрава мрежа.

Мрежата, като материал, позволява на стола и кожата ви да дишат, тъй като създава свободно движение на въздуха. В резултат ще се чувствате по-комфортно, по-хладно и по-сухи. Моделите venus с мрежа обикновено са и в ергономична форма, така че ще поддържат гърба ви добре изправен. Един толкова луксозен президентски артикул ще допринесе много за вашата мотивация за работа и продуктивност. Разгледайте всички предложения в тази категория – налични в онлайн магазина и поръчайте оптималния за вас.

Top