Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да имаме удобна и уютна кухня?

Как да имаме удобна и уютна кухня?

кухненски диван

Обикновено зоната в която се храним е разположена в кухнята. Много хора използват класическите маси и столове, но се срещат и такива, които предпочитат мястото да бъде по уютно и затова избират диван за кухня. Тези артикули са в раздел мека мебел, но се различават по някои характеристики от холните дивани. Различни варианти ще откриете онлайн в сайта на Venus.bg. Когато научите подробности за тях със сигурно ще се замислите, как да ги използвате в интериора на вашия дом. Важно е да отбележим, че са изключително здрави като конструкция и притежават разнообразни функционалности.

Защо да изберем модерен кухненски диван?

Ако решите да замените стандартните трапезни столове с хубав малък ъглов диван ще направите помещението много уютно. То вече ще бъде зона, в която с удоволствие бихте прекарали и повече свободно време, защото ще сте настанени на удобно и меко диванче. Размерите са подходящи за всякакви апартаменти и стаи с архитектурни особености.

Ъгълът може да бъде ляв или десен, затова всеки би могъл да се възползва от удобството на тези артикули. Те разполагат с механизъм за разтягане и бихте могли да ги използвате спокойно като допълнително легло. Предимствата на кухненските ъгли са наистина много. Ако изберете подобна мебел ще останете доволни и ще имате още една зона за почивка в жилището. Тук спокойно може да пиете сутрешното си кафе, да вършите някаква служебна работа или да полегнете и да си починете след работния ден.

Особено подходяща мебел за малките апартаменти, където е добре всичко да бъде многофункционално и практично. Магазин Venus.bg препоръчва следния модел – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. ракли и функция сън – Бежов с флорални мотиви:

  • представяме Ви изключително достъпния ъгъл „Торонто“;
  • подходящ за обзавеждане на трапезария;
  • съставен е от триместен артикул, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Качествена мебел на невероятно ниска цена.

Важно ли е каква ще бъде тапицерията?

Когато купувате кухненски ъгъл ще може сами да изберете облицовъчната дамаска. Производителите предлагат богат каталог с възможности, което ще ви позволи лесно да синхронизирате артикула с останалия интериор. Важно е тапицерията да бъде износоустойчива да се почиства лесно и да не задържа петна. Диванът ще се използва в кухнята, където е възможно да се изцапа с храна. Десените са много разнообразни, което ще придаде свежест на помещението.

Top