Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Основно ръководство при покупка на подматрачна рамка

Основно ръководство при покупка на подматрачна рамка

Подматрачна рамка

За хората, на които за пръв път ще им се налага да избират нови мебели е истински шок сблъсъка с огромния набор от продукти, които се предлагат в търговската мрежа. И понеже създаването на приятна и уютна среда е въпрос на персонален избор то със сигурност компромисите не са приоритет при обзавеждането на всяко едно от помещенията. Приоритет следва да бъдат спалните зони, тъй като на тях разчитаме за пълноценно възстановяване и здравословен сън. Днес ще ви представим възможностите за покупка на подматрачна рамка АРЕНА. Колекцията от продукти в категорията са изключително разнообразни. Това, което е необходимо да подчертаем е, че рамките са специфични елементи, които са решаващи за стабилизирането на матрака. Те гарантират опора на тялото и максимално удобство.

Добрите рамки – как се разпознават?

Може би смятате, че след като не виждате рамката то не е от значение на каква ще заложите стига да е достатъчно здрава. Но нещата не са така в действителност. Що се отнася до това да се постигнат наистина идеални резултати спрямо спецификата на спалния кът определено си струва човек да помисли за това как да организира нещата, че да се възползва максимално дълго време от удобството на своето легло.

Добра е рамката, която:

  • Придружена е с гаранция за качество;
  • Изключително здрава е;
  • Осигурява на тялото максимална стабилност и комфорт;
  • Позволява естествена циркулация на въздуха в матрака и така намалява риска от образуване на плесен и миризми;
  • Цената ѝ е изгодна.

Няма никакво съмнение, че става въпрос за продукт, който е с потенциал да послужи за не кратък период от време. Именно затова е важно да се подходи отговорно и да се инвестира в такъв вариант, който безспорно се отличава със соя огромен потенциал за здравина, сигурност, безопасност и надеждност.

С дървени или метални ламели?

 рамка

За повечето клиенти на АРЕНА не е от значение какъв е типа на ламелите, които участват в изработката на рамката. Що се отнася обаче до това да се осигури по-висока ефективност и качествена почивка имайте предвид, че при различните модели се наблюдават различия спрямо натоварването и издръжливостта.

При дървените разполагате с по-висока еластичност и пружиниращ ефект, а при металните можете да разчитате на по-високо ниво на опора и стабилност. Със сигурност който и вариант да изберете ще се чувствате добре, но е необходимо да вземете предвид нуждите на тялото си и това дали имате проблеми с опорно-двигателната система. Нивото на твърдост, което осигурява изделието е в основата на това да се чувствате удобно и комфортно по време на сън и почивка.

Top