Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Шкафове за обувки – така нужни, така важни

Шкафове за обувки – така нужни, така важни

Шкаф за обувки

Традициите в българския дом повеляват всеки, който влиза през входната врата да оставя обувките си в шкаф за обувки. Винаги съм се чудел как така по филмите хората се разхождат из цялата си къща с мръсните обувки и дори лягат на леглото с тях. Тези хора нямат ли кал, пясък, листа по улиците, които да полепват по подметките и така да се пренасят в домовете. Е, явно е въпрос на принципи и навици. А за българина те са сведени до това, че задължително се събуват прашните обувки и се прибират на изолирано за целта място като шкаф за обувки.

Шкафа в коридора – задължителен атрибут

Както за спалното помещение леглото е значим елемент така и за коридора шкафа за обувки има решаваща роля. Освен като естествен изолатор на замърсяванията, които носим от мръсните улици шкафа за обувки се оказва и особено важен от гледна точка на това, че наистина е продукт, с който решаваме въпроса с хаоса в коридора.

Шкаф

Представете си, че влизате в коридор, в който има пръснати пантофи, кецове, дамски и мъжки обувки. Каква е асоциацията, която изплува като мисъл в главата ви? Това домакинство е свръх неподредено и разпиляно, което не говори добре за това какво ще откриете във вътрешността.

Тъй като коридора е вашата визитна картичка то е време да помислите как ще оптимизирате наличния хаос. Задължително си изберете шкаф за обувки и не приемаме като оправдание това, че коридора е малък и точно заради това обувките са просто подредени в единия край на коридора ви.

Решения има и те ви очакват в онлайн платформата за мебели Венус. Иновативни и адаптивни шкафовете за кухня са една от интериорните идеи,  с които:

  • Оптимално ще подредите хаоса в коридора;
  • Ще постигнете елегантност и естетичност;
  • Ще инвестирате правилно във визитната картичка на своя дом;
  • Винаги ще намирате любимия чифт обувки, с които желаете да излезете навън.
Top