Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > По какъв начин да променим обстановката в коридора с оригинален шкаф за обувки?

По какъв начин да променим обстановката в коридора с оригинален шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Щом имате желание да внесете обновление в жилището си, можете да инвестирате скромна сума и да променяте интериора на коридора. Много често той остава пренебрегнат за сметка на останалите помещения, а не бива да е така. Мебели ВЕНУС  ви предлагат да купите нов и интересен шкаф за обувки, който ще създаде много удобство на семейството и ще направи зоната по приятна и уютна. Моделите, които ще намерите онлайн са изключително актуални от последните колекции на производителите и са съобразени с всички съвременни изисквания за качество.

Как да изберем точния модел шкаф, в който ще подредим любимите си обувки?

Огромното разнообразие от дизайни със сигурност ще ви помогне, когато сте се насочили към подобна инвестиция. При покупката на нещо такова, трябва да се ръководите от функционалната страна на нещата като основно правило. Шкафът за обувки е добре да бъде с подходящ капацитет спрямо чифтовете, които смятате да подреждате в него. Ако ще го инсталирате в близост до вратата, където му е и мястото, изберете дали моделът който сте харесали ще се побере там.

Може да заложите на вертикален дизайн, тъй като той е познат като по обемен и функционален. Външния вид и дизайнът на шкафа могат да бъдат най-разнообразни, но е добре да се съобразите с интериора на входното пространство. Ако там вече имате други мебели боядиса ли сте и сте сложили подова настилка, стремете се цветовете да си подхождат и да са естетични. В каталога на Венус има нови и много практични модели, за това днес ще ви запознаем с един от тях. Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен Вирджиния:

шкаф с огледало
  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало;
  • рафтове и закачалки;
  • моделът да побере от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Красивият и модерен дизайн на този шкаф за обувки ще ви направи силно впечатление и вероятно ще пожелаете да го инсталирате в коридора си. Наличието на голямо и практично огледало е бонус необходим в тази част на дома.

Какво е характерно при изработката на съвременните мебели?

Обзавеждането, в което инвестирате днес е доста по-различно от моделите преди време. Вече основно производителите ползват MDF и ПДЧ материали, които изглеждат като дървесината, но имат малко по-различни характеристики. Те са нейна олекотена версия, обработват се по-лесно и най-вече могат да бъдат предложени в най-различни цветови нюанси.

Хубавото при MDF и ПДЧ плоскостите е това, че се поддържат чисти много лесно, само чрез забърсване с леко влажна и чиста кърпа. Външният им вид винаги остава стилен и елегантен и изглеждат като нови по-дълго време.

Top