Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Евтини ли е да си изберем шезлонг за градината

Евтини ли е да си изберем шезлонг за градината

Дървен шезлонг

Шезлонга е вид обзавеждане за открити пространства, които свързваме с плаж, басейн и слънчеви бани. Не винаги имаме възможност да посетим морските ни курорти или пък близките обществени басейни, което реално е причина да се лишим от събирането на слънчев загар през лятото. Но това не бива да се превръща в компромис, защото слънцето грее на балкона ви, на верандата и в двора, където имате достатъчно пространство не само за използване на надуваем компактен басейн, но и за поставяне на няколко евтини шезлонги. Изумително е как човек със своята креативност може да си осигури собствена зона за слънчеви бани и това няма да му струва прекалено скъпо, защото центровете за градински мебели и търговците на екстериорно оборудване разполагат с различни варианти и идеи.

Кои модели шезлонги са най-евтини

Разнообразие от материали, от които се произвеждат такива градински мебели се предлагат на пазара. Ако обаче търсите по-евтини, но пък здрави и лесни за поддръжка възможности то именно моделите от пвц са сред най-удобните, тъй като не само са изгодни, но и са особено подходящи като средство за почивка и слънчеви бани, които не изискват голяма ангажираност и са издръжливи на всякакви климатични промени.

Ратанов шезлонг

Освен пластмасовите шезлонги, които се приемат като супер добра алтернатива друг евтин вариант са:

  • Шезлонги от дърво

Практични и красиви са, но тук бъдете внимателни с материала. Задължително е да бъде обработен срещу влага и вредители;

  • От алуминий

Може би тук ще останете доста доволни от качеството и дълголетието на продукта. Удобствата, които предлагат тези модели са в това, че не корозират и не дефектират. Също така можете да ги използвате целогодишно, тъй като не се повлияват от екстремностите на климата и капризите на времето.

Слънчеви бани където пожелаете можете да си правите особено ако сте си избрали шезлонг, който ви пасва като цена и качество.

Top