Вие сте тук
Начало > Иновации - Технологии > Защо ни е необходим професионален усилвател

Защо ни е необходим професионален усилвател

усилвател

Определено бихте усетили много ползи от добавянето на един усилвател. Той представлява източник на енергия който кара тонколоните да свирят без напрежение. Оттук получаваме и по-добро ниво на звука. Външният професионален усилвател какъвто ще откриете онлайн в Proaudio.bg не е ограничен от мястото на инсталиране за разлика от вградения. Тази особеност позволява изборът му и проектирането на цялата аудио система да бъде безкомпромисно откъм качество. В онлайн магазина ще откриете богат избор на изключително достъпни цени. Освен домашен модел за качествен звук, може да поръчате и професионални усилватели със силна мощност за свързване с други компоненти или такива за фоново озвучаване.

Каква техника да изберем за изграждане на фоново озвучителна система

В онлайн каталога ще намерите богато разнообразие от модели с различна функционалност. Най-широко разпространеният вид обаче са Euroshine. Те предлагат разнообразие от видове и предназначение професионални усилватели с лесен монтаж и достъпна цена. Кои са най-популярните варианти:

професионален усилвател

  • Работа на 100V и на омов товар – предимно за малки, но доста ефективни озвучителни инсталации;
  • Euroshine SM -265 –  базова професионална система. Притежава два линейни и три микрофонни входа, вграден USB хост и възможност за работа до 16GB USB Flash;
  • Къде би могъл да се използва моделът – в малки заведения магазини или сладкарници;
  • Euroshine ED – 240M – ново предложение от Proaudio.bg. Този професионален усилвател дава възможност за завишаване на звука в две отделни зони. Би могъл да работи и в стерео режим. Много подходящ за малки зали или детски градини;
  • Euroshine EF – 804 – притежава вграден мониторен говорител с възможност за прослушване на изходните канали. Може да рутира сигнала в четири различни помещения с различна музика и ниво на звука. Микрофонната конзола позволява зонално оповестяване. Може да се използва в училища, заведения с големи зали, басейни и други.

Разгледайте моделите които предлага онлайн търговецът и се запознайте подробно с техните технически характеристики. Изберете професионален усилвател информирано и отговорно.

Правила за избор на подобна техника

Ако се налага сами да избирате професионална техника за вашите колони има две основни правила по които бихте могли да се ръководите. Моделът който ще предпочетете да купите трябва да бъде между 20 и 50% процента по-мощен от колоните. Ако системата работи на максимума си то със сигурност ще прави изкривявания в звука, което никак не е приятно и може да си помислите, че колоните ви не работят както трябва. Специалистите препоръчват да се съобразите и със съпротивлението на колоните. Ако колоните са със съпротивление 8 ома, то непременно и усилвателят трябва да може да работи с толкова. Избирайте техника разумно, за да останете максимално доволни.

Top