Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какви са новите модели холни маси и как да изберем подходящата

Какви са новите модели холни маси и как да изберем подходящата

холна маса корса

Всяка вещ и мебел в жилището ни трябва да бъде избрана отговорно и разумно, за да се използва по най-правилния начин. Не трупайте излишни неща, без да се замислите дали наистина се нуждаете от тях. В дневната има няколко основни артикула от които задължително не бива да се лишаваме и един от тях е холната масичка. Днес ще поговорим малко повече за нея, защото тя оформя визията на помещението и трябва да е подбрана правилно. За улеснение ви препоръчваме да разгледате и продуктовия каталог на https://www.venus.bg/холни-маси. Нови и актуални модели, които със сигурност ще допълнят стилно атмосферата в дома ви и ще я направят по-комфортна.

Основни предимства на съвременните холни маси

Дизайнерите влагат в тази малка мебел много фантазия в опита си да удовлетворят желанията на всеки клиент. Различните варианти ще ви изненадат приятно, тъй като в зависимост от това как смятате да използвате холната масичка може да купите малка или голяма с най-различна форма на плота или с допълнителни места за съхранение. Основна характеристика на съвременните артикули е това, че се изработват от много разнообразни материали. Това ги прави достатъчно здрави и надеждни, за да бъдат безпроблемно използвани доста дълго време. Venus.bg предлага да разгледате следния вариант. Правоъгълна холна мебел Ruya – черен мрамор/златисто/орех:

холна маса

  • „Ruya“ е правоъгълна холна маса, подходяща за обзавеждането на дневната;
  • Плотът е изработен от МДФ, крака от бук масив;
  • Удобна и адаптивна мебел, която ще подхожда както на модерния интериор така и на класическия.

Голяма част от клиентите продължават да избират холни масички с правоъгълен широк плот, защото той е много практичен и може да поставяте най-различни неща върху него. Дори да е разтребено и да няма нищо отгоре, моделът пак е красив, тъй като притежава красиви орнаменти. Материалът MDF може да се изработва като имитира различни текстури.

Препоръки за избор на нова масичка

Когато купувате нова мебел която трябва да се комбиниран с останалите вещи в стаята помислете за това тя да подхожда като материал на изработка, цвят и стил. Специално внимание  обърнете на размера, защото стаята е хубаво да изглежда елегантно и красиво. Това ще стане, ако мебелите в нея са подходящ размер. Този критерий няма да ви затрудни, защото може да измерите на спокойствие свободното пространство и да се запознаете с характеристиките на харесаната мебел в онлайн каталога. Всичко е описано подробно – размерите на артикулите както и материалите от които е направен. Може да поръчате след като сте сигурни, че точно това е подходящата мебел за вашия дом.

Top