Вие сте тук
Начало > Други Публикации > От какви пробиотици се нуждаем за отлично здраве?

От какви пробиотици се нуждаем за отлично здраве?

пробиотици за деца

За балансирана чревна флора и отлично здраве организма ни се нуждае от полезни бактерии. Пробиотиците са живият организъм, който населява червата ни и има особено важна роля за имунитета и правилното функциониране на редица органи и системи. Имено затова поддържането на едно балансирано количество, което е в съотношение 85 на 15 % спрямо вредните бактерии е важно за здравословното ни състояние. Приоритетни се оказват хранителните добавки, които ни помагат да постигнем баланс с количеството на пробиотичните полезни бактерии в тялото. Предвид това, че не винаги можем да си ги набавяме с храната е важно да споделим, че има защо да се използват такива, които са гаранция за качество и съдържат благоприятни щамове за здраве и имунитет. Тук https://aptekifenix.bg/lechenie-i-terapiya-hranosmilatelna-sistema/lactoflor можете да се запознаете с гамата продукти Лактофлор, които се считат за едни от най-добрите на нашия пазар.

Защо да изберете Лактохлор?

Българските пробиотици Лактофлор са плод на 25 годишен труд. Произведен е на основата на млечно-киселата бактерия Lactobacillus bulgaricus, която се съдържа в киселото мляко. Независимо от това, че българинът е един от най-големите консуматори на този млечен продукт е важно да споделим, че пробиотиците представляват концентрирана формула, гарантираща отлично здраве при наблюдаване на определи смущения в храносмилателната система. Продуктите са не просто източник на здраве. Те представляват:

 • Формула за перфектен стомашен баланс;
 • Осигуряват добро храносмилане;
 • Грижат се за имунитета;
 • Подобряват качеството на живот.

Приемането на достатъчни количества пробиотични бактерии подпомага тяхното полезно съотношение за човешкото здраве. При нарушения няма как да не усетите въздействие върху ежедневния си ритъм. Определено признаците за необходимост от хранителни добавки се изразява в:

 • Смущения в храносмилането;
 • Колити и гастрити;
 • Запек;
 • Диарии;
 • Отпадналост;
 • Цялостен дискомфорт.

Тъй като храносмилателната ни система се явява дон на повече от 500 вида бактерии е необходимо да се поддържа нивото на полезните, които да стопират вредното влияние на онези 15 % патогени, които също обитават чревната флора и могат да окажат неблагоприятно влияние върху здравето ни.

Защо е важно полезните бактерии да властват над вредните?

пробиотици

Когато говорим за приема на пробиотици Лактофлор няма как да не акцентираме върху основните им предимства за човешкото здраве. Именно този баланс и съотношение от 85 х 15 % в полза на полезните микроорганизми представлява формулата за отлично здраве. Знаете ли, че именно млечно-киселата бактерия Lactobacillus bulgaricus, която е основна за продуктите Лактофлор има значение за:

 • Равния тен на кожата;
 • Намаляването на бръчките;
 • Пречистването на токсините от тялото;
 • Цялостно благоприятно въздействие върху храносмилателната система;
 • Повишаване на имунозащитните сили на организма.

За да функционира като една добре смазана машина е важно да се поддържа количеството на полезните бактерии в организма. Тяхната основна задача е да стопират въздействието на патогените и да не им позволяват да причинят заболяване. Всяка една инфекция е в състояние да причини дисбаланс в стойностите на полезните и вредните микроорганизми, което идва да покаже, че при боледуване е препоръчително прием на хранителна добавка Лактофлор като средство за естествена защита и постигане на баланс.

Защо се нуждаем от хранителни добавки?

Имайте предвид, че над 70 % от населението не може да си набавя пълноценно необходимото количество пробиотични бактерии от храната. Освен това при нарушена чревна флора и лечение с агресивни медикаменти рязко се намалява количеството на полезните бактерии. Именно това налага да бъдат използвани добавки, благодарение на които да могат да се подсигурят здравословни стойности, които да подпомогнат оздравителните процеси в организма.

Корекцията на микрофлората с продуктите на Лактофлор е гаранция за добро здраве, хармония и баланс. Доверете се на една добре работеща формула за да се чувствате спокойни, красиви, щастливи и здрави. Оптимизирайте функцията на червата с доказаните качествени продукти от серията Лактофлор, които ще намерите на страхотна цена в аптеки Феникс.

Top