Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Какви удобства предлага услугата Почистване на фасади

Какви удобства предлага услугата Почистване на фасади

почистване на фасада

За клиента е много важно какво първо впечатление ще провокира един търговски обект, бизнес сграда, заведение за хранене. Начина, по който се поддържат фасадата и витрините на сградата показват дали предприемачите са отговорни към обекта, който бизнеса им обитава и осъзнават ли, че това е тяхната визитна картичка, която привлича партньори и клиенти. На практика фасадата е първото, с което се срещат потенциалните ви клиенти и блестящите от чистота входни врати, указателни табели и други подробности, които целят да направят първоначалното ви представяне са в основата на това да сте лесно открити и достъпни за потребителите. Затова днес ще ви срещнем с екип от професионалисти, чиито потенциал и опит в поддържката и почистването на фасади ще се погрижи за това бъдете видими дори от разстояние. С услугите на https://euroclear.bg/home-02-2-2-4-3/ фасадата и на вашия обект ще бъде неотразима и блестяща.

Какво включва услугата

Целта на този тип услуги е да се погрижат за чистотата на външната страна на сградата. Обикновено много предприемачи пренебрегват този момент и витрините на обекта потъват в мръсотия. Поради екстремностите на времето като дъжд, сняг, вятър е неизбежно по облицовката на сградата да не се образуват кални капки и петна, които правят остъклението сиво и дори се намалява естествения поток от светлина.

почистване на витрини

Услугата, която се отнася до поддръжка на фасадите включва:

  • Измиване на стъклени витрини;
  • Почистване на входни врати независимо от техния вид;
  • Измиване на ПВЦ дограма;
  • Прилагане на методика пясъкоструене за отстраняване на замърсявания от камък и друг тип облицовани сгради;
  • Почистване на сандвич панели и други.

Изобщо всеки тип фасада, която се нуждае от освежаване може да бъде почистена професионално и така, че сградата да изглежда като наскоро построена.

Освежете фасадата на къщата

Наред с бизнес предложенията за освежаване външния вид на ресторанта, кафенето, хотела, бизнес сградата или търговския център услугата е приложима и за частни имоти. Когато държите на чистотата не само в дома си, но желаете къщата ви да бъде еталон за естетичност и красота то очевидно бихте се възползвали от идеята за наемането на професионален екип, който да се погрижи за премахване на:

  • Плесени;
  • Корозия;
  • Различни конструктивни замърсявания;
  • Графити;
  • Замърсявания, натрупани в следствие на гнездене на птици около сградата и други.

Всяка повърхност има нужда от професионално отношение и прилагане на правилния метод, с който да бъде върнат блясъка и естетичния вид на външната част на сградата. Ето я причината не само предприемачи да се възползват от този тип услуги и решения, а също така интерес да проявяват и собственици на къщи.

Top