Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Овалната маса – оригинален избор

Овалната маса – оригинален избор

маса

Днес ще поговорим малко за избора на мебел, която да поставим в трапезарната зона. Обикновено това е мястото, където прекарваме приятно време с цялото си семейство, разговаряйки и хапвайки вкусни неща. Преди това да се случи обаче е необходимо да мебелираме по-възможно най-комфортния и естетичен начин. Овална маса за хранене Венус е този избор, който ще превърне кухнята в основна и любима стая на всички. Благодарение на този практичен елемент ще имате възможността да правите събирания, да каните гости често.

Кои са главните характеристики на овалната маса за хранене Венус

Тази разновидност на добре познатия ни артикул е най-оригинална и със сигурност много елегантна. Нейната форма я прави подходяща за продълговати стаи, тъй като тя напомня на правоъгълната с това уточнение, че ъглите са заоблени. Столовете, които е подходящо да поставите около овалната маса за хранене Венус са не повече от шест на брой. Така ще избегнете възможността за претрупване на пространството и някой от гостите ви да се чувстват некомфортно. Много често производителите снабдяват тези модели с разтегателен механизъм и така при нужда, имате по-голямо пространство. В зависимост от материала от който са изработени овалните маси за хранене Венус са най-често дървени или стъклени. Освен естетически издържана тази мебел е напълно безопасна за малките деца, поради липсата на остри ъгли.

трапезна маса

Елипсовиден разтегателен модел NISA 595 – Орех-Шарка паркет/Черен:

  • Снабдена е с автоматичен разтегателен плот;
  • Основата е черна, а плота е цвят орех с шарка паркет;
  • Краката са изработени от полиуретан – корпусът и плота от ПДЧ;
  • Изключително стилен продукт, който ще се впише прекрасно във всеки един дом.

Овалната маса за хранене Венус е за домакинства, които искат да придадат чар и елегантност на кухненската зона. Благодарение на тази разновидност ще изпитвате винаги удоволствие, когато канете гости и се събирате със семейството си. Разгледайте продуктовия каталог и изберете най-оптималния вариант.

Top