Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберем комфортен и удобен нов матрак

Как да изберем комфортен и удобен нов матрак

матрак флекс фит

Сънят е нещото което е неразривно свързано с всеки от нас. Качествената и пълноценна почивка ни помага да бъдем бодри и заредени с повече енергия. До голяма степен това зависи от матрака, който сме избрали за спалнята. Също така внимателно трябва да преценим кога е редно той да бъде подменен и да не пропускаме този момент във времето. Веднага щом усетите, че се събуждате недоспали и изпитвате някакъв вид дискомфорт, трябва да започнете търсенето на правилния нов модел. За тази цел ви предлагаме да погледнете артикулите в сайта на https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници. Разнообразни като дизайн и начин на изработка те ще ви предложат много комфорт и релакс по време на сън.

Модели матраци и тяхното предназначение

Когато познавате добре различните артикули много по-лесно ще намерите подходящ за вашите нужди. Характеристиките много зависят от модела, а в каталога на интернет магазина ще намерите следните:

двулицев матрак симеонов

  • Еднолицеви – предпочитани заради своята достъпна цена и добро качество. Те имат монтирана рамка благодарение на която ще може веднага да използвате новия си матрак;
  • Двулицеви – луксозни и качествено изработени продукти. За направата им са използвани едни от най-добрите материали като подобен модел ще ви предостави необходимия комфорт и качество на сън;
  • Топ матрак – той сложи в моментите когато още не сте готови да инвестирате с еднолицев или двулицев модел, но в същото време изпитвате неудобство докато спите и трябва да подобрите качествата на стария модел. Топ-матракът може да послужи и когато някой трябва да бъде настанен на дивана;
  • Бебешки и детски модели – те са отделени в допълнителна категория, защото размерите и начина по който са направени отговарят на нуждите на най-малките.

Научете повече за различните модели във Venus.bg, за да сте сигурни, че ще изберете най-добрият възможен вариант за вашите нужди.

Колко твърд да е новият матрак

Всеки от нас има определена поза в която предпочита да спи. По същия начин и степента на твърдост е строго индивидуален компонент. Тя много зависи от това какви материали са използвани за направата на съответния модел. Например артикулите в които се използват покет пружини предоставят добра анатомичност и опора за гърба, защото всяка една пружина е индивидуално пакетирана. Присъствието на мемори пяната винаги е удачно, защото заема формата на тялото и ви позволява да си почивате активно. Препоръчваме ви средните по твърдост модели, тъй като те са най комбинативни и ако не сте напълно сигурни какъв точно търсите, това ще е най-доброто решение. Меките и твърдите артикули са специфични и трябва да бъдат избирани много внимателно.

Top