Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какви характеристики трябва да притежава перфектният холен диван

Какви характеристики трябва да притежава перфектният холен диван

разтегателен диван

Откриването на най-подходящата мека мебел е отговорна мисия с която трябва да се справим обикновено в кратък срок. За тази цел ще ни помогнат много актуалните модели налични в сайта на https://venus.bg//дивани-и-канапета. Вариантите са наистина много като форма, размер и стил. Нормално е обаче, преди да поръчаме артикула, подробно да се запознаем с неговите положителни характеристики и да преценим доколко е подходящ за нашия стил на живот и жилище. Тази мебел е важна за цялото домакинство и се използва активно всеки ден. Ето защо, качеството на изработка задължително трябва да е перфектно.

Какви са предимствата на холните дивани с лежанка

Много търсени и предпочитани модели са тези които притежават удобна лежанка. Това допълнение прави меката мебел доста по-комфортна и функционална. Имате възможност във всеки момент да се излегнете, като тази част на дивана обуславя адаптивната г-образна форма, чрез която по-лесно ще бъде инсталиран в стаята. Така може да го сложите както в ъгъла, така и в центъра на по-голямо помещение и винаги ще имате уютен холен кът. Модели в повечето случаи имат и разтегателен механизъм, чрез който лесно могат да бъдат използвани и като спалня. Площта която се разкрива пред вас е достатъчно голяма и ще се чувствате действително удобно, за да се наспите добре. Venus.bg представя на вниманието ви един от най-новите модели. Холов ъгъл Идеа – с функция сън – Сив:

холов ъгъл

  • Ъглов диван „Идеа“ е оборудван функция сън с падащ гръб, повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката и обемна ракла за багаж;
  • За изработката на седалките са използвани дунапрен, тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Получавате и пет големи възглавници за облягане, три квадратни декоративни и две правоъгълни възглавници;
  • Предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл, като ляв с ракла/лежанка вляво и десен с ракла/лежанка вдясно.

Прекрасна модерна мебел, която ще подхожда на вашия дом. Ще се адаптира лесно в него като ви предложи много релаксиращи моменти.

Лесно ли е да откриете подходяща тапицерия

Едно от най-важните неща които трябва да изберете щом подменяте дивана е каква да бъде тапицерията. Тя придава облика и стила на меката мебел и задължително трябва да подхожда на интериора. Имате възможност да предпочетете кожена или текстилна в зависимост от това как смятате да използвате артикула. Ако той е ежедневно натоварен и има опасност да бъде изцапан с нещо ви препоръчваме текстилната, защото се поддържа по-лесно. Ако пък се стремите към изискан и луксозен интериор, тогава кожените дивани са точно за вас. Възможностите в интернет магазина са много затова помислете добре и поръчайте перфектния диван.

Top