Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Какъв вид мека мебел да изберем за уютния хол?

Какъв вид мека мебел да изберем за уютния хол?

диван

Не е изненада, че повечето купувачи на мебели търсят хубаво и изискано обзавеждане за хола. Това е най-важното помещение в един дом и всички артикули, които ви заобикалят трябва да са красиви и функционални. Може би най-важният елемент от обзавеждането си остава удобният ъглов диван за хол. В последните години този вид изделия се харесват най-много на потребителите, заради множеството допълнителни удобства, с които разполагат. За да изберете правилен модел  ъглов диван за хол ви съветваме, внимателно да четете описанията на артикулите и да следите за техните размери.

Защо ъгловите дивани за хол са най-предпочитаните?

Ако до този момент сте използвали линеен вид мека мебел, веднага ще откриете разликата, щом се сдобиете с ъглов диван за хол. Тези модели са по-специални от всичко останало, понеже имат голяма и комфортна лежанка. Точно тя е онази част от ъгловия диван за хол, на която може да полегнете, за да гледате телевизия, да си починете след изморителния ден или да почете книга.

Благодарение на лежанката щом ви дойдат гости ще имате повече места за настаняване. Другият основен плюс на ъгловите дивани за хол е наличието на механизъм за разтягане. Благодарение на него ще имате още едно легло в жилището. Плюс е и наличието на ракла под седалките за прибиране на багаж. Виждате как с покупката само на една мека мебел, ще си осигурите толкова много разнообразни удобства у дома. Ще ви запознаем по-подробно с един от новите модели на Венус. Модерен модул Тоскана Лукс 2 – по поръчка – 319+206 см:

холов диван
  • „Тоскана лукс“ представлява ъглова мебел, който ще Ви предостави удобството на мека мебел, а при нужда комфорта на легло;
  • това се случва чрез разтегателен подматрачен механизъм;
  • за направата на седалките са използвани високоеластична пяна и зиг-заг пружини;
  • възглавниците са със свалящите се калъфки, с пълнеж от силиконов пух и мляна пяна;
  • за допълнително удобство са добавени тристепенни облегалки за глава;
  • диванът се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Луксозна и изключително качествена мебел. Няма как да не промените атмосферата в дневната, ако изберете конкретно този модел.

По-приятно ли е да пазаруваме обзавеждане онлайн?

Потребителите, които вече са го правили биха ви насочили към този метод на пазаруване, защото има редица предимства. Модерните онлайн магазини предлагат огромно разнообразие от качествени мебели на достъпни цени. Именно в интернет пространството повечето производители представят актуалните модели, така че със сигурност ще вземете нещо, което да използвате дълго и то да бъде все така модерно.

Top