Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да се борите ефективно с грипните симптоми?

Как да се борите ефективно с грипните симптоми?

ФЕРВЕКС за възрастни

Има много лекарствени продукти без лекарско предписание, които можете да използвате като ефективно и сигурно решение за справяне със симптомите на настинка и грип. Разбира се, че в зависимост от интензитета на изразеност и спецификата на състоянието ви сега можете да реагирате с избор на препарат, който да стопира разпространението на вирусната инфекция. Предложението за фервекс на прах – чай, топла напитка е сред вариантите, които биха подпомогнали бързото ви възстановяване. Какво е важно да имате предвид при покупка на такива лекарства и има ли изключения, при които не е препоръчителен приема им ще споделим в днешната тема.

Какво е Фервекс?

Гамата продукти Фервекс съдържат три основи съставки, които се борят с всички симптоми при настинка, простуда и грип. Парацетамол, Фенирамин и витамин Ц са перфектната формула, с която още при първи симптоми ще се справите сигурно и ефективно с:

 • Висока температура;
 • Хрема;
 • Втрисане;
 • Запушен или течащ нос;
 • Силно главоболие;
 • Болки в мускулите;
 • Дразнене и сълзене на очите и други.

Сашетата на прах, които можете да разтворите в топла вода и да приемате като чай определено се характеризират с много добра поносимост както от деца така и възрастни. Гамата включва следните варианти:

 • Фервекс сашета за възрастни;
 • За възрастни с вкус на малина;
 • Разтворими сашета за деца без захар.

Лекарството с основание е препоръчвано предвид това, че се използва не само като средство за борба с вирусите, но и ефективен вариант да останете хидратирани. Фактор при прилагането на лечение при всяко едно грипно състояние е употребата на топли напитки като билкови чайове и топла вода с лимон и мед. Фервекс е базиран именно на принципа на хидратиране, благодарение на който много бързо се облекчават симптомите при възпаление, засягащи устната и носната кухина.

Хидратирането намалява раздразненията и болките в гърлото, сухотата и дразненето в носа.

Кой вкус Фервекс да изберете?

фервекс малина цена

Разбира се, че всеки пациент има възможност да избере типа лечение, който да избере. Що се отнася до това да се инвестира във висококачествени продукти, които да облекчат симптомите на настинка и грип, а освен това да са приятни на вкус то сашетата с малина наистина ще ви допаднат. Те има приятен подов вкус и освен това ще се погрижат за възстановяването ви. Има няколко неща, които да вземете под внимание при използването на такива препарати. Въпреки добрата им поносимост при тях може да се наблюдават някои странични ефекти като:

 • Слабо или минимално въздействие върху симптомите на настинка и грип дори при продължителен прием от 3 до 5 дни;
 • В случай, че имате констатирани чернодробно заболяване;
 • Фервекс с универсален или вкус на малина не се препоръчват за лица под 15 години;
 • Избягвайте приема при проблеми с простата;
 • При непоносимост към фруктоза също не е желателно използването на разтворимите сашета чай.

Обичайно внимателни трябва да бъдат с използването бременните и кърмещи жени. Винаги при нужда от консултация със специалист е добре да потърсите лекар си за да се избегнат нежелани реакции.

Защо да лекувате грипа с Фарвекс?

В аптечната мрежа има доста лекарства, които мога да се окажат ефективни за вашето състояние. Продуктовата гама на UPSA LABORATOIRES гарантира особено бърза ефективност от използването на Фервекс още при първи симптоми. Именно поради доказаната добра поносимост от пациентите и нисък риск от проява на алергични или други нежелани странични ефекти сега можете да разчитате на решение, което безспорно да се окаже приоритетно за възстановяването и преборването на вирусната инфекция.

Лечението с продукти, разтворими като чай с универсален или вкус на малина можете да проведете без лекарско предписание, спазвайки ръководството за употреба и дозиране.

Top