Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Инвестирайте в луксозен ъглов диван и си подарете много класа и комфорт

Инвестирайте в луксозен ъглов диван и си подарете много класа и комфорт

диван

Много често ни се иска жилището ни да бъде обзаведено като от интериорно списание. За тази цел хората, които имат възможност наемат дизайнер, който да ги посъветва и консултира какво да изберат и как да подредят пространството. Ако нямате тази възможност ви остава решението да инвестирате в действително луксозен и качествен артикул, който сам по себе си ще промени визията във вашия дом. Няма как да сгрешите с покупката на такава мебел, особено ако изберете Венус луксозни ъглови дивани. Те впечатляват всички клиенти още от пръв поглед.

Изберете луксозен модел, който ще ви предложи повече

Съвременните ъглови дивани, които се отличават с висококачествени материали на изработка и перфектна тапицерия са мебелите, които наистина заслужавате във вашия хол. Благодарение на един такъв продукт помещението ще придобие коренно различна визия и ще ви предостави много комфорт, стил и висока класа. Тези модели са по обемни от класическите като това е сигурен знак, че цялото семейство ще бъде настанено достатъчно удобно. Дамаските също са висококачествени, издържат на ежедневна експлоатация и се поддържат лесно. Луксозните модели ъглови дивани също притежават функционални механизми. Превръщайки се в спалня един такъв модел ви позволява да имате още едно място за сън в дома си. Много по-добре е да се лишите от някоя мебел, за да имате възможност да поставите такъв луксозен и голям диван.

Моделите в които си заслужава да се инвестира

Продуктовият каталог на онлайн магазин Венус ще забележите, че луксозните ъглови дивани са на по-висока цена от останалите. Това е така, понеже тяхната конструкция и изработка е направена от много по-висококачествени материали. Освен това моделите са и доста обширни като площ. Инвестицията не е малка, но си заслужава. Онлайн имате възможност да се възползвате и от отстъпки, които значително облекчават бюджета ви. Представяме ви един от най-харесваните луксозни ъглови модели. Ъглов диван Имола NEW – с функция сън и ракла:

ъглов диван


  • Предлага се в различни дамаски, които ще Ви помогнат да го съчетаете с интериора на Вашия дом;
  • Благодарение на разтегателния механизъм, той бързо и лесно може да се превърне в удобно легло;
  • „Имола NEW“ е оборудван и с обемна ракла за багаж;
  • Несравнимо удобство ще Ви предостави мебелната дамаска с обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM;
  • Ъгловият диван е изработен от висококачествено дърво, подсилено с метални рамки, предотвратяващи скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма.

Избирайки подобен вариант ще се насладите на истински релакс и комфорт в хола си. Интериорът на дома ви действително ще бъде стилен и отличаващ се още от пръв поглед.

Top