Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Как да изберете детско легло

Как да изберете детско легло

дуетажно легло

Леглото в детската стая е основен детайл, на който е необходимо да наблегнете при избор. Става въпрос за това, че не е важно детското креватче само да изглежда очарователно, а и да е съобразено с редица стандарти, които да осигурят стабилност, качество на съня и спокойствие при използване. Мебели Арена представя в своя каталог богат арсенал от разнообразни детски легла, които са изключително функционални, практични и качествени, в готовност да осигурят на малчуганите удобството от което се нуждаят.

Критерии при покупка

Родителите често избират грешна стратегия, с която да обзаведат стаята на децата. Прекалено много натруфеност, големи мебели изискващи прекалена площ за позиционирането им. Но това не винаги се оказва правилно, тъй като има и други фактори, от които зависи удовлетворението им.

Критериите, които е необходимо да бъдат взети под внимание при подбор на легло са:

  • Размери

Определете ги в зависимост от физиката на детето. Ако става въпрос за 4-5 годишна възраст то креватче с параметри 90/190 е добър и перспективен вариант;

  • Дизайн

За да зарадвате най-малките можете да инвестирате в тематично легло, например кола или кораб. За по-големите е препоръчително да изберете стандартен и свеж дизайн;

  • Функции

Тъй като детската стая често е малка като квадратура е желателно леглото да има чекмеджета или подматрачно пространство, в което да се прибират спално бельо или друг вид вещи.

След като сте акцентирали на основните параметри то можете да преминете към второто ниво, а именно поръчката.

Оферти, които ще ви допаднат

легло

Здрави и качествени детски легла ви очакват в каталога на магазин Мебели Арена. Характерно за избирането на най-добра алтернатива тук е факта, че ще получите не само ефективен продукт, но и такъв на добра цена. Периодично от платформата представят на вниманието на клиентите много разнообразни идеи за намаления, от които също можете да се възползвате, така че е добре дошло за разумните родители, на които предстои да закупят такъв детски продукт да се запознаят с детайлите.

Онлайн е много по-лесно да се ориентирате в обстановката както и да осигурите пълноценно и уютно обзавеждане за спокойни и приказни сънища. Инвестирайте разумно и отговорно, дайте на детето си онова, от което се нуждае, а именно легло, което:

  • Да бъде здраво и стабилно;
  • Да му е по мярка;
  • Да е комфортно и да намали риска от гръбначни изкривявания;
  • Функционално и лесно за използване.

Заповядайте в колекцията на Арена и се запознайте с новите продукти като двуетажни, ъглови, приста, персон и половина, бебешки и други.

Top