Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Легла с повдигащ механизъм – предимства

Легла с повдигащ механизъм – предимства

Изборът на спалня без съмнение е един от най-важните при обзавеждането на жилището. Всеки мечтая за спалня, която съчетава практичност, повече пространство и уют. Популярните легла с повдигащ механизъм са предпочитани от голям брой потребители заради техните предимства. Днес ще ви запознаем точно с тях с цел по-лесен и информиран избор при обзавеждането на най-интимното кътче в дома – спалнята.

  • Легла с повдигащ механизъм за малки жилища

Ако сте собственик на по-малко жилище със сигурност сте изправени пред проблема с ограниченото пространство. Моделите легла с повдигащ механизъм без съмнение са най-добрият вариант за вас, тъй като позволяват съхранение на вещи в пространството под матрака. Повдигането е изключително лесно, но пък проблемът с липсата на допълнително място е решен.

  • Легла с повдигащ механизъм за детски стаи

Най-удобното и практично решение при обзавеждане на детски стаи са легла с повдигащ механизъм. Всяко дете желая да има в стаята си достатъчно място не само за сън, но и за игри и учене. Леглата с опция за механизъм позволяват да осигурите на детето си всичко това. В подматрачното пространство спокойно може да съхранявате различни вещи и дрехи на детето си. При обзавеждане на детска стая с две легла горещо ви препоръчваме варианта за ъглови легла с повдигащ механизъм, които освен това имат и ракла, която е идеална за съхранение както на спално бельо, така и на други вещи, до които желаете бърз достъп.

  • Легла с повдигащ механизъм – евтино решение за обзавеждане

Друго важно предимство на този вид легла е, че са изключително достъпни като цена. Те се предлагат в доста размери, а цените са повече от отлични. Повечето модели предлагат и безплатен избор на цвят. Ако разполагате с ограничен бюджет, то практичните легла с повдигащ механизъм са евтино решение при обзавеждане на всеки вид жилища – собствени, под наем, общежития, почивни станции или вили.

При закупуването на легла с повдигащ механизъм е добре да заложите на надеждна конструкция, особено, ако възнамерявате често да използвате повдигащия механизъм. Поради тази причина е добре да заложите и на газови амортисьори с по-голяма мощност и плавно отваряне и затваряне. Амортисьорите са едни от най-важните в цялостната конструкция, тъй като именно те поемат целия товар и от значение да бъдат максимално издръжливи. В момента на пазара се предлагат модели както от ПДЧ, така и тапицирани варианти. Това е изцяло според вашите предпочитания за визията, която желаете да постигнете. Ключов момент е изборът на подходящ за стаята размер. За малки помещения най-често се предпочитат размери 82/190 и 90 х 200. Леглата тип приста с размери 120/190 и 120/200 пък са вариант за помещения с повече площ и осигуряват повече комфорт. Размерите за спалнята са съответно 140/200, 144/190, 160/200 и 180/200.

Важно е да заложите на доказан производител. Матраци ТЕД без съмнение е един от тях, като вариантите за легла с повдигащ механизъм са със скандинавска визия и са по-луксозни модели. Хубавото при тези модели е, че потребителят може да изберете дизайн за отделните аксесоари като например табла и крачета в зависимост от ефекта, който търси. Моделите на фирма Геномакс са класически вариант за легла с повдигащ механизъм, изработени от ПДЧ конструкции и отличаващи се с достъпни цени. Матраци MATTRO е друг български производител, предлагащ модели тапицирани легла с повдигащ механизъм и подматрачна рамка, предназначена за по-комфортните модели матраци, а именно двулицевите. Онлайн магазин за матраци и обзавеждане за спалня intershop.bg е мястото, където ще откриете не само легла с повдигащ механизъм, но и други продукти за качествен сън като подматрачни рамки и матраци за легла. Най-хубавото е, че пазаруването е в удобно за вас време, без рискове и с безплатна доставка. Какво по-хубаво от това?

Top