Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > Най-предпочитаните модели легла с повдигащ механизъм

Най-предпочитаните модели легла с повдигащ механизъм

Едно от най-големите удобства във всяка спалня е допълнителното пространство, в което може да съхраните различни вещи и стаята ви да придобие изчистен и красив вид. Ето защо, много хора прибягват до купуването на легла с повдигащ механизъм, които имат подматрачно пространство. Едни от най-поръчваните модели са леглата на фирма Геномакс, както и тапицираните спални на матраци Mattro. Тук ще разгледаме някои от тях, сред които да изберете и подходящото легло за вашата спалня.

  • Легло с ракла Сити 2002

Този модел е на известната фирма Геномакс, чиито продукти се характеризират със здравина и устойчивост. Легло с ракла Сити 2002 е един от най-поръчваните им модели, тъй като то осигурява не едно, а две допълнителни места за съхранение. В раклата винаги може да поставите одеяла, възглавници и други спални аксесоари. А в подматрачното пространство други вещи, които в момента не са ви необходими. Самото легло е изградено от ПДЧ конструкция и се предлага само в размер 120/190. Допълнителната екстра е, че имате избор на цвят, който да съчетаете отлично с визията на спалнята ви.

  • Спалня Сити 2003

Тази спалня е подходяща за двойки или хора, които обичат да спят на широко, тъй като тя се предлага в размер 144 х 190. Както и при предният модел и тук имате избор на цвят, а самата конструкция е от ПДЧ. Отново към цената имате включен и повдигащ механизъм, чрез който може да използвате пространството отдолу. Имайте предвид, че спалня Сити 2003 се комбинира само с еднолицев матрак, който е с вградена подматрачна рамка.

  • Легло Сити 2009

Модел, подходящ за всяка една детска стая, който няма да заема голямо пространство, а пък в същото време ще е достатъчно удобен за детето ви. Легло Сити 2009 е тип ъглово легло с две табли – една горна и една странична, предлага се само в размер 120/190. Изградено е от ПДЧ плоскости, подходящо за еднолицев матрак, относно с повдигащ механизъм и избор на цвят.

  • Спалня от Mattro

Много красиви и изящни модели тип тапицирани спални. Те са три варианта – спалня Спейс, спалня Пикасо и спалня Салвадор. И при трите модела имате включена в цената избор на дамаска от богатия картел с цветове. Също така, имате и подматрачна рамка, която е с метален профил, устойчив на натоварване и повдигащ механизъм, за да използвате подматрачното пространство. Разликата в трите модела е визията на таблата. Този вид спални ще ви създадат много уют и изискан стил на всяко едно помещение. Тях може да ги поръчате в web магазин за матраци и обзавеждане за спалня  Mattro.net, където освен тях, може да видите и много други модели на различни производители.

Леглата с повдигащ механизъм са определено едно огромно удобство за всяка една спалня. Станете и вие част от огромните притежатели именно на такъв вид легло и повече няма да пожелаете друго.

Top