Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изберете подходящите дамски боти

Как да изберете подходящите дамски боти

боти

Всеки сезон изисква от една жена да е подходящо обута и облечена. И ако лятото е времето на фееричните рокли и сандалите то зимата е сезона на гащеризоните, дънките и ботите. Много определящ момент при избора на дамски боти е да се подходи отговорно към климатичните условия. А типа на обувките, които ще обуете определено са решаващи за това да си осигурите повече удобство и пълноценна защита на краката, независимо от това дали вали дъжд или пък има натрупан сняг по тротоарите. Дамски боти са универсални есенно зимни обувки, които могат да допринесат за комфорта на краката, независимо от това дали по цял ден сте обути с обувките или ще ги използвате при по-екстремни условия. Ще ви представим няколко съществени насоки, които можете да вземете под внимание, когато настъпи момента, в който се налага да подмените старите боти с нови.

Дамските боти – надежди, удобни и функционални

Класификатора, който ще представим е свързан с начина на подбор на дамските боти, които ще се превърнат в част от вашия ежедневен стил. Така, че отделете няколко минутки и се запознайте с тях.

  • Според сезона
Дамски боти

Изключително важно е дали ботите, които имате намерение да закупите са предназначени за  есента или зимата. При зимните боти е желателно да предвидите модел с подплата, който да може да осигури топлина на краката ви;

  • Вид на грайфера

Дамските боти са доста елегантни обувки, които се изисква да бъдат невероятно сексапилни и удобни, да прилягат на стайлинга на дамата, която ги носи. Предвид условията, при които ще се ползват дамските боти е важно да се вземат предвид височината на подметката както и типа на грайфера. За повече устойчивост и стабилно ходене наистина е оптимално приоритетно да се подходи разумно и да се изберат за снежните дни дамски боти с по-добър грайфер и антихлъзгащ материал, от който са изработени подметките;

  • Според вида на лицевата част

Варианти са доста разнообразни – гума, естествена кожа, еко кожа, непромокаеми материи. В зависимост от бюджета, с който разполагате можете да изберете такива боти, които оптимално да отговорят на нуждите ви. Естествената кожа е най-здрава и наистина е препоръчително да предвидите такива, ако цените ви устройват.

Дамски боти на разумни цени и в многообразни модели можете да си купите от онлайн магазин dmr.bg. Изберете модни продукти, които ще се погрижат за това краката ви да са топли и сухи през студените и влажни есенно-зимни дни.

Top