Вие сте тук
Начало > Иновации - Обзавеждане > ELECTROLUX – вградени фурни с гарантирано шведско качество

ELECTROLUX – вградени фурни с гарантирано шведско качество

Фурна за вграждане

Стремите ли се към по-пълноценен, ефективен и добър живот? Навярно не правите компромис с постигането на вашите цели и предпочитате да изберете такива решения и възможности, които се характеризират с невероятен потенциал по отношение на организирането, обзавеждането и оборудването на дома си. И тъй като една от най-натоварените зони е именно кухнята днес ще акцентираме на уредите, с които предстои да я оборудвате. А те несъмнено са особено важна част от инвентара, който непрекъснато използвате. Приготвянето на здравословни и вкусни ястия е показателно за това, че следва да приложите отлични стандарти и условия за подбор на такива готварски уреди, които ще ви позволят да се развихрите и разкриете таланта си на кулинар. Фурни за вграждане ELECTROLUX – гарантирано шведско качество, от което се нуждае и вашата кухня.

Как да постигнете отличен вкус

Шведската марка Electrolux създава по-добър живот над 100 години. Ненастоящите ангажименти на компанията са насочени именно към това да се подсигурят значително по-добри условия в домакинството с цел улесняване на ежедневните битови занимания и удовлетворяване на вкусовите ви желания при приготвянето на храна. А знаете ли, че с интелигентните си опции за готвене актуалните модели фурни за вграждане притежават уникални качества за:

  • Постигане на отличен вкус;
  • Запазване хранителните стойности и полезни вещества на продуктите;
  • Придаване на уникална текстура.

Не е без значение в каква фурна приготвяте месо, печива, сладкиши. За да бъдат любимите ви рецепти с невероятен вкус и да радост за сетивата ви очевидно е, че имате нужда от варен помощник в кухнята. Фурни за вграждане ELECTROLUX са изборът, който няма да ви накара да съжалявате. Уредите са с гарантирано шведско качество, достойни да ви служат години наред и да радват вас и гостите, които сте поканили на обяд или вечеря.

Никога не е било толкова лесно да постигнете съвършен вкус, защото е достатъчно едно докосване за настройване на програмата за автоматичен режим на готвене.

Функции, които заслужавате да използвате

Фурна

Изключително иновативната технология за готвене на пара е сред основните предпочитани от колекцията Фурни за вграждане. Когато се стремите към съвършен вкус на храната, която поднасяте е очевидно, че ще предпочетете модул уред, който да реализира желанието ви. Водещи функции, които впечатляват потребителите са:

  • Дистанционно управление на уреда;
  • Достъп до микровълнов функция;
  • Готвене на пара;
  • Вентилаторно печене на различни нива;
  • Бързо загряване;
  • Автоматичен контрол на температурата;
  • Самопочистване и други.

Опознайте добрите опции, които моделите ELECTROLUX представят и заложете на тази, която напълно покрива високите ви изисквания.

Top