Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Петте най-добри дървени играчки за вашето бебе

Петте най-добри дървени играчки за вашето бебе

дървена дрънкалка

Искате ли вашето малко съкровище да притежава най-добрите и здрави играчки? Искате ли те да са безопасни, но в същото време много красиви и да стимулират фантазията на мъника? Ако отговаряте с Да – изберете дървени играчки за бебе, които ви предлагат голямо многообразие от различни варианти на достъпни цени. Изненадайте бебчето и му дайте шанса да си играе и да учи нови неща. Бебешките играчки е тема, която няма край, защото пазарът изобилства от най-различни артикули. В днешната статия – искаме да ви помогнем в избора на наистина ценни и качествени неща още от бебешката люлка.

Защо е толкова важно да купувате дървени играчки за бебе

В никакъв случай не трябва да купувате всичко което видите на пазара и да затрупвате бебето с камера от различни непотребни играчки. Освен че ще се отрази неблагоприятно на бюджета ви ще превърнете дома си в склад на всевъзможни безполезни джунджурии. При бебенцата нуждите се променят много бързо защото от 0 до 3 годинки детето сменям много играчки и се учи на различни възприятия. Дървените играчки за бебе могат да бъдат всякакви видове, но все пак зад тях стои една по-различна философия, свързана с грижата за природата и екологично съобразният живот. Тези толкова близки до природата играчки са биоразградими и много често се оцветяват с натурални багрила, безвредни за бебето и за околната среда. всеки един етап от неговото развитие. Животът на тези играчки е завидно дълъг и могат да бъдат използвани. Когато се докосва до естествения материал бебчето се успокоява и разбира се няма как да се нарани с такъв артикул. За разлика от пластмасовите изделия които са наситени с различни химически вещества могат да бъдат лесно деформирани и счупени и да наранят нежните ръце на бебенцето, при дървените играчки за бебе това е невъзможно.

Дървен пъзел

Петте любими дървени играчки за бебе:

  1. Бебешка дървена дрънкалка Polar B, Viga toys – лесно привлича вниманието на бебетата и ги подтиква да пълзят и да се движат;
  2. Дървен пъзел за вгнездяване – Животните, Tooky toy – подобрява фината моторика и насърчава сръчността;
  3. Кула за нанизване Жираф, WonderWorld – многоцветна играчка с различни рингове и глава на жираф – развива координацията;
  4. Цветни дървени блокчета, Viga Toys – красиво декорирани с животни, цифри плодове превозни средства;
  5. Проходилка с 32 дървени блокчета, Tooky Toy.

Лесно ще откриете дървени играчки за бебе подходящи за поколения наред. Изберете природосъобразните артикули и изградете у бебето стабилна връзка с природата, която да се запази през целия му живот.

Top